Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raţ şi-a folosit ”influenţa” pentru a duce la capăt transferul unui ”tricolor” în vara trecută! Ce a făcut: ”Hai să o punem altfel” | EXCLUSIV

Raţ şi-a folosit ”influenţa” pentru a duce la capăt transferul unui ”tricolor” în vara trecută! Ce a făcut: ”Hai să o punem altfel” | EXCLUSIVgalerie foto

Transferuri

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Răzvan Raţ (41 de ani) a dezvăluit că a intervenit decisiv pentru a duce la capăt transferul lui Radu Drăguşin (21 de ani) la Genoa în această vară, folosindu-şi ”influenţa” pentru a convinge cele două părţi să realizeze mutarea.

După ce a reuşit să facă primii paşi în fotbalul mare la Juventus, în sezonul 2020/2021, pentru Radu Drăguşin a devenit evident că nu are un viitor la echipa mare a ”Bătrânei Doamne”.

Împrumutat la Sampdoria şi Salernitana în ultima stagiune, jucătorul român nu a primit şansele dorite la cele două echipe, întrucât acestea se luptau împotriva retrogradării şi nu considerau că se pot baza pe un jucător atât de tânăr.

”Am relaţii foarte bune cu patronii ”

Aşadar, în vara lui 2022, Drăguşin a făcut pasul în Serie B, la Genoa, unde i s-a garantat că va primi minutele dorite, iar mutarea a fost una de bun augur.

Achiziţionat definitiv între timp de Genoa, românul a costat-o 5,5 milioane de euro pe noua sa echipă, iar o mare parte din merit i se datorează lui Răzvan Raţ.

Fostul căpitan al echipei naţionale a dezvăluit că este prieten cu patronii lui Genoa, astfel că a vorbit cu aceştia despre Drăguşin şi a convins ambele părţi să ducă la capăt transferul.

Raţ şi-a folosit ”influenţa” pentru a duce la capăt transferul lui Drăguşin la Genoa

Chiar am vorbit cu el acum două săptămâni. Am avut o anumită influenţă din punct de vedere... sau hai să o punem altfel, în decizia lui, unde este acum.

Am avut o anumită influenţă... în care el a ajuns la Genoa şi la sfatul meu. Proprietarii de la Genoa... e un fond de investiţii cu care eu am foarte bune relaţii, cu patronii, cei care deţin fondul, şi aşa am ajuns să discutăm despre Drăguşin.

Chiar asta vorbeam cu el, că avea şi alte variante în vara trecută şi s-a dovedit o alegere bună pentru el, chiar dacă este Serie B, eu cred că a progresat foarte mult şi avea nevoie de o echipă cum este Genoa si proiectul care este la Genoa.

Ţin legătura cu cei de la Genoa şi dacă e ceva de corectat, corectăm”, a mărturisit Răzvan Raţ, într-un interviu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare