Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Cătălin Cîrjan, după ce a fost criticat pentru refuzul de a se prezenta la naţionala României U20

Prima reacţie a lui Cătălin Cîrjan, după ce a fost criticat pentru refuzul de a se prezenta la naţionala României U20galerie foto

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul român legitimat la Arsenal Londra, Cătălin Cîrjan (20 de ani) nu a putut rămâne indiferent valului de critici ce s-a abătut asupra sa, după ce a refuzat să se prezinte la naţionala U20 a României.

Aflat iniţial pe lista stranierilor pentru lotul U21, Daniel Pancu şi Emil Săndoi au decis împreună că cel mai bine ar fi ca talentatul mijlocaş să fie ”pasat” la U20, decizie pe care fotbalistul a dezaprobate total prin acţiunile sale.

Reacţia lui Cătălin Cîrjan, după ce refuzat convocarea la România U20

Fotbalistul nu a dorit să dea un răspuns concret celor mai aprigi contestatari ai săi, limitându-se în a susţine că nu doreşte ”să se coboare la nivelul acestora”.

Când oamenii buni sunt jigniţi, aceştia aleg să tacă. Dar nu pentru că nu ştiu să se apere, ci pentru că sunt conştienţi că nu are rost să se coboare la nivelul celor care îi critică. Oamenii inteligenţi se apără cu tăcere şi atacă doar cu indiferenţa”, a fost mesajul lui Cătălin Cîrjan, postat pe contul personal de Facebook.

Daniel Pancu, despre situaţia lui Cîrjan: ”E liber să aleagă, cum şi noi suntem liberi”

Vestea refuzului lui Cîrjan nu le-a picat bine celor doi selecţioneri - Emil Săndoi (U21) şi Daniel Pancu (U20). Cel din urmă a declarat că, la urma urmei, nu se roagă nimeni de jucători ca aceştia să se prezinte sub tricolor.

Emil (n.r. - Săndoi) a vorbit cu el. Eu l-am vrut, dar el nu a acceptat, a înţeles că e convocarea valabilă doar pentru Under-21. E liber să aleagă, aşa cum şi noi suntem liberi să nu ne rugăm de jucători să vină la echipa naţională, ar fi şi culmea!

Prefer pe unul care vine cu inima deschisă, nu pe cineva de care trebuie să ne rugăm. Dacă are asemenea probleme, am înţeles că le are, nu pot decât să-i urez succes în carieră”, a declarat Daniel Pancu pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: cirjanarsenalsandoipancu,  

viewscnt
Articole similare