Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cel mai bun mijlocaş din România”, noul jucător al Petrolului! Lovitura dată de ”lupii galbeni”: ”Îţi stă mintea în loc”

”Cel mai bun mijlocaş din România”, noul jucător al Petrolului! Lovitura dată de ”lupii galbeni”: ”Îţi stă mintea în loc”galerie foto

Petrolul

Comentarii

Prezentat oficial de Petrolul Ploieşti în urmă cu două săptămâni, Jefferson Nogueira Junior (28 de ani) este deja considerat de fostul său antrenor, Marius Şumudică (51 de ani), ”cel mai bun mijlocaş din România”, deşi nici nu a apucat să debuteze în România.

În urmă cu două săptămâni, Petrolul Ploieşti l-a prezentat oficial pe noul său mijlocaş, Jefferson, adus liber de contract, după despărţirea de Moreirense, din prima ligă a Portugaliei.

Până să facă pasul la formaţia lusitană, brazilianul a petrecut patru ani la Gaziantep, unde a colaborat o scurtă perioadă de timp cu Marius Şumudică.

”Cel mai bun mijlocaş din România”, noul jucător al Petrolului

Tehnicianul român a vorbit despre Jefferson după transferul său în Superligă, folosindu-l exemplu pe acesta pentru a argumenta că există jucători foarte valoroşi liberi de contract.

Deşi brazilianul nu a jucat încă vreun meci oficial pentru noua sa echipă, Marius Şumudică deja consideră că acesta este ”cel mai bun mijlocaş din România”.

”(n.r. mai e vreun jucător în România care să poată juca în Arabia Saudită?) Sunt... de ce nu? Sunt în România, dar acum... vin jucători cărora li se dau salarii de cinci - şase milioane de euro pe an.

Adică va fi destul de greu, nu cred că în momentul de faţă... noi avem piaţa umflată rău de tot, ce să mai... sunt nişte jucători liberi de îţi stă mintea în loc.

”De departe cel mai bun”

De exemplu, a ajuns unul, Jefferson, la Petrolul, care mi-a fost jucător la Gaziantep mie. O să îl vedeţi, cred, după pauza echipei naţionale şi o să vedeţi ce fotbalist.

Este cel mai bun mijlocaş care există în România la ora actuală, de departe, un brazilian, o să îl vedeţi. A venit să intre în circuit iar, să joace.

După tot ce s-a întâmplat în Turcia, nu a mai suportat să stea în Turcia, cu cutremure, cu treburi de genul ăsta. Şi uite că a venit în România şi o să vedeţi ce fel de jucător e.

Atunci, ce ne gândim noi să luăm din România? Ok, cu tot respectul pentru România, dar sunt jucători liberi foarte buni”, a declarat Marius Şumudică, la sosirea în România.

În vară, fostul mijlocaş al lui Gaziantep ar fi fost dorit şi de Universitatea Craiova. S-a zvonit că acesta chiar venise în Bănie pentru a semna contractul, dar mutarea nu s-a efectuat.

Afla mai multe despre: jefferson 

viewscnt
Articole similare