Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor de la FCSB, care a fost dat afară de Becali după trei luni, surprinde: ”Patronul e o persoană grozavă”

Un fost antrenor de la FCSB, care a fost dat afară de Becali după trei luni, surprinde: ”Patronul e o persoană grozavă”

FCSB

Comentarii

Fost antrenor în România la Unirea Urziceni şi FCSB, Ronny Levy (56 de ani) a fost prezent la Bucureşti la meciul dintre naţionala U21 şi selecţionata similară a Portugaliei, iar, înainte de a a intra pe stadion, a oferit o serie de declaraţii.

Ronny Levy nu a apucat un an, cumulativ, în România la cele două echipe pe care le-a pregătit, Unirea Urziceni şi FCSB, fiind nevoit să îşi părăsească ambele posturi prematur.

Din pricina problemelor financiare şi demisiilor lui MM Stoica şi Narcis Răducan, antrenorul şi-a dat demisia de la Urziceni, în timp ce de la Bucureşti a fost ”trimis la plimbare” de Gigi Becali.

”Patronul e o persoană grozavă”

Doar 14 meciuri prinsese antrenorul israelian pe banca echipei roş-albastre, acesta fiind părtaş la unul dintre cele mai modeste debuturi de campionat din istoria clubului.

Levy şi-a început mandatul în cel mai rău mod posibil, cu o înfrângere în Supercupa României, împotriva Oţelului Galaţi, scor 1-0, în timp ce, în campionat, Levy a obţinut doar trei victorii în opt meciuri.

Singurul obiectiv pe care antrenorul de 56 de ani a avut timp să îl îndeplinească la Bucureşti a fost acela de a califica echipa în grupele Europa League, dar, ironic, un meci din acea competiţie l-a costat postul.

Gigi Becali a luat decizia de a îl demite după remiza cu AEK Larnaca, din prima etapă a grupelor, venită şi după o serie de trei meciuri fără victorie în campionat.

Ronny Levy surprinde

În ciuda ”aventurii” trăite la FCSB, Ronny Levy nu doar că îi poartă lui Gigi Becali pică, ba chiar consideră că patronul de la FCSB s-a purtat exemplar cu el în timpul scurtei lor colaborări.

A fost acum mult, mult timp. Dar ştiţi cum e? Fiecare patron are... cum să zic, stilul lui. El e aşa, altul e altfel, toată lumea are stilul ei. (n.r. a fost greu să lucraţi cu el?) Pentru mine, a fost o persoană grozavă.

Nu am vorbit foarte mult, dar când am vorbit, s-a comportat frumos cu mine, până să mă trimită acasă (n.r. râde)! Ne-am calificat în grupe, a fost grozav”, a declarat Ronny Levy, înaintea meciului România U21 - Portugalia U21.

Afla mai multe despre: ronny levy 

viewscnt
Articole similare