Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am fost niciodată un jucător violent”. Căpitanul Oţelului şi-a prezentat scuzele public, după ce l-a făcut KO pe Cătălin Itu

”Nu am fost niciodată un jucător violent”. Căpitanul Oţelului şi-a prezentat scuzele public, după ce l-a făcut KO pe Cătălin Itugalerie foto

Liga 2

Comentarii

Costin Ghiocel, căpitanul Oţelului Galaţi, şi-a cerut scuze faţă de Cătălin Itu, fotbalist pe care l-a accidentat grav în prima repriză a partidei cu Poli Iaşi.

Ghiocel a fost eliminat direct în minutul 25 al meciului, la scorul de 1-1, iar Itu a fost nevoit să iasă cu targa de pe teren, ca urmare a intervenţiei criminale comisă de jucătorul gălăţean, din postura de ultim apărător.


”Nu am fost niciodată un jucător violent”

„În primul rând, aş vrea să îmi prezint scuzele faţă de Cătălin Itu, a fost o intervenţie nefericită şi neintenţionată din care a avut de suferit un coleg de breaslă. Nu am fost niciodată un jucător violent şi cu siguranţă nu voi încerca vreodată să pun integritatea unui jucător în pericol. Sper că recuperarea va fi una rapidă şi va reveni cât mai curând pe teren.

În al doilea rând, regret faptul că mi-am dezamăgit echipa şi emblema de pe pieptul tricoului pe care îl reprezint, iar coechipierii, staff-ul tehnic şi suporterii au avut de suferit în urma acţiunilor mele.

Îmi asum responsabilitatea pentru intervenţia avută, una care nu mă defineşte ca şi jucător de fotbal. Mă angajez să am în continuare un comportament sportiv conform regulilor jocului, plin de fair-play şi respect faţă de toţi participanţii la activitatea fotbalistică” , se arată în comunicatul semnat de Costin Ghiocel, postat de SC Oţelul Galaţi pe Facebook.

 

VIDEO cu faultul lui Ghiocel

SC Oţelul Galaţi a pierdut meciul, scor 1-2, şi se află pe locul trei în Liga a II-a, la şapte puncte distanţă de Politehnica Iaşi, echipă ce se află pe poziţia a doua,

 

 

 

Afla mai multe despre: oteluliaşi 

viewscnt
Articole similare