Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demis de la Crystal Palace, Patrick Vieira este pe lista unei naţionale, care a bifat optimile la Campionatul Mondial. Unde ar putea ajunge legenda lui Arsenal

Demis de la Crystal Palace, Patrick Vieira este pe lista unei naţionale, care a bifat optimile la Campionatul Mondial. Unde ar putea ajunge legenda lui Arsenal
Comentarii

Patrick Vieira este pe lista naţionalei Statelor Unite ale Americii, la doar câteva zile după ce a fost dat afară de Crystal Palace.

Conducerea clubului londonez a decis să-i rezilieze contractul fostului internaţional francez, după ce gruparea de pe Selhurst Park ajunsese la 12 partide consecutive fără victorie. Vieira a preluat-o pe Crystal Palace în luna iulie a anului 2021, şi a lăsat-o pe poziţia a 12-a în Premier League, la doar trei lungimi distanţă de zona retrogradării.

Fără Vieira pe bancă, Crystal Palace a pierdut ultima partidă din campionat contra lui Arsenal, scor 1-4, 

În anul 2023, Palace este formaţia din Premier League cu cele mai puţine victorii (0), cele mai puţine puncte (5), şi cele mai puţine goluri marcate (4).

Henry sau Vieira?

Statele Unite ale Americii au rămas fără selecţioner după Campionatul Mondial din Qatar, după ce Gregg Berhalter a renunţat la postul pe care îl ocupa din vara anului 2018. Americanii au fost eliminaţi în optimile competiţiei de Ţările de Jos, după ce s-au calificat dintr-o grupă din care mai făceau parte Ţara Galilor, Iran şi Anglia.

Conform Goal.com, rivalul lui Vieira pentru postul de selecţioner al Statelor Unite ar fi chiar Thierry Henry, fost coechipier cu Patrick în naţionala Franţei, dar şi în echipa lui Arsenal care a scris istorie în anul 2004. 

Henry este liber de contract, după ce s-a despărţit de naţionala Belgiei, echipă la care avea rolul de antrenor secund. Ca antrenor principal, Henry le-a pregătit pe AS Monaco şi Montreal Impact.

Afla mai multe despre: patrick vieira 

viewscnt
Articole similare