Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benzema a primit nota 0 de la cotidianul AS după evoluţia din El Clasico! Ce au scris spaniolii despre atacantul lui Real Madrid

Benzema a primit nota 0 de la cotidianul AS după evoluţia din El Clasico! Ce au scris spaniolii despre atacantul lui Real Madrid
Comentarii

Francezul Karim Benzema a primit nota 0 din partea cotidianului sportiv madrilen AS pentru evoluţia sa din Clasico de duminică seara, pierdut de Real Madrid, scor 1-2, cu FC Barcelona.

„Benzema: invizibil. Încă o dată. Nimic. Nu a reuşit să obţină mingi sau să se impună în careul advers. Este la kilometri distanţă de versiunea genială a jucătorului care a câştigat Balonul de Aur. Este fără ritm, lent, fără să alerge sau să joace. Dacă Realul îşi va găsi atacantul, va avea o comoară în rândurile sale, dar aşteaptă de prea mult timp", a scris corespondentul special al publicaţiei de pe Camp Nou, Sergio Lopez de Vicente.

Deşi Karim Benzema nu a nimerit plasa în ultimele trei meciuri ale sale în La Liga, el a marcat trei goluri în ultimele două meciuri ale Realului din optimile Ligii Campionilor cu Liverpool, scor 2-5 în tur şi 1-0 în retur. 

În schimb, portarul Realului, Thibaut Courtois, a primit nota 9 pentru prestaţia din meciul cu FC Barcelona.

Nici Marca nu l-a cruţat pe Benzema. El a primit o singură stea (din trei posibile), la fel ca trei sferturi dintre jucătorii Realului care au evoluat duminică pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: benzemael clasico 

viewscnt
Articole similare