Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gigi, mergi la stadion!”. Patronul FCSB, sfătuit de un fost colaborator: ”De la televizor poate nu se vede bine. Să se ducă să vadă de la faţa locului, de sus”

”Gigi, mergi la stadion!”. Patronul FCSB, sfătuit de un fost colaborator: ”De la televizor poate nu se vede bine. Să se ducă să vadă de la faţa locului, de sus”

FCSB

Comentarii

Adi Ilie (48 de ani) a avut un sfat pentru Gigi Becali. Fostul mare internaţional i-a transmis patronului de la FCSB să se ducă mai des la stadion şi să urmărească de la faţa locului meciurile echipei sale.

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015. În acest interval de timp, CFR a devenit campioană de cinci ori, consecutiv, iar Astra si Viitorul (acum Farul) au triumfat în 2016, respectiv 2017.

Mulţi dintre fanii echipei roş-albastre dau vina pe Gigi Becali pentru această ”secetă”, deoarece patronul se implică prea mult în deciziile echipei legate de tactică şi schimbări. Mai ales acum, când formaţia bucureşteană nu are un antrenor principal cu acte în regulă pe bancă.

Astfel, Gigi Becali a anunţat că va începe un război cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, cu privire la situaţia actuală a tehnicienilor care nu sunt şi deţinători de licenţe Pro.

În prezent, de echipă în timpul meciurilor se ocupă Lucian Filip, care în acte are funcţia de preparator fizic. La această situaţie s-a ajuns după ce Mihai Pintilii a fost suspendat deoarece nu are carnet de antrenor recunoscut de FRF, iar Leo Strizu, posesor al licenţei PRO, a fost îndepărtat de la FCSB.

Astfel, Gigi Becali nu a mai aşteptat alte surprize şi s-a apucat el ”să facă legea” la formaţia pe care o deţine. Printre decizii se numără şi scoaterea lui Octavian Popescu din primul ”11”.

”Gigi, mergi la stadion!”. Sfat ”preţios” pentru patronul FCSB: ”De la televizor poate nu se vede bine. Să se ducă să vadă de la faţa locului, de sus”

Totuşi, Gigi Becali a primit şi un sfat important de la un fost colaborator de-al său. Adi Ilie i-a transmis să meargă mai des la stadion la meciurile echipei pentru a-şi face o idee mai clară despre cum funcţionează jocul acesteia şi ce modificări ar trebui să facă în viitor.

”O să fiu puţin rău acum. Aveţi dreptate, există un om care vede meciul de sus, antrenorul lucrează cu el, pentru că de la nivelul băncii nu se văd erorile unde se fac.

Antrenorul secund sau în cine are încredere stă sus şi îi spune că sunt momente în care trebuie să strângi mai mult sau unde unul pleacă mai mult dintr-un loc. Aşa că Gigi, mergi la stadion! De la televizor poate nu se vede bine. Serios!

Dacă toate lucrurile se întâmplă aşa la Steaua (n.r. FCSB) şi echipa vrea să ia campionatul… nu zic că Gigi nu ştie fotbal, dar să se ducă la stadion, să vadă de la faţa locului, de sus. Şi nu-i mai trebuie nimeni”, a declarat fostul mare internaţional, potrivit Fanatik.

Cele mai cunoscute scene cu Gigi Becai la stadion sunt cele de pe Arena Naţională din urmă cu zece ani, de la celebrele meciuri cu Ajax şi Chelsea, şi cele din Ghencea, din urmă cu mai bine de 15 ani.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare