You are here:

Surpriză TOTALĂ în Liga 1. Oferta uluitoare pentru preluarea Rapidului. Omul care a făcut legea în fotbalul românesc a vrut să investească în Giuleşti

Surpriză TOTALĂ în Liga 1. Oferta uluitoare pentru preluarea Rapidului. Omul care a făcut legea în fotbalul românesc a vrut să investească în Giuleşti

Rapid

Comentarii

Gheorghe Răducan, recunosct drept Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a dezvăluit că Nelu Varga, actualul finanţator al CFR-ului, a fost aproape de a investi în Giuleşti.

Gigi Corsicanu a declarat că, în trecut, Nelu Varga a fost în discuţii avansate şi chiar a făcut o ofertă pentru a deveni finanţatorul Rapidului. În cele din urmă, Varga a preferat-o pe CFR Cluj, respectând promisiunea făcută fostului conducător din Gruia, Arpad Paszkany.

"Eu am încercat să îl aduc pe Nelu Varga la Rapid. Chiar au fost discuţii avansate, dar dânsul a revenit atunci şi a trebuit să salveze CFR-ul, pentru că aveau şi ei probleme financiare.

Nelu Varga avea de ales şi le făcuse nişte promisiuni oamenilor din Cluj, autorităţilor locale, lui Arpad Paszkany şi nu avea cum să se împartă între două echipe cu probleme.

A trebuit să îi scoată din insolvenţă şi să îi scape de faliment, să îi repună pe picioare. A spus: «Domne, îmi pare rău!». Au fost discuţii să ajute şi aşa ca sponsor, pentru că admiră foarte mult Rapidul. Indirect ar fi vrut să ajute, îi place mult Rapidul" , a declarat Gigi Corsicanu pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare