Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, apărat în Italia. Critici dure pentru antrenorul care l-a ţinut pe român rezervă: ”Parma a fost de neprivit. A fost zero barat”

Dennis Man, apărat în Italia. Critici dure pentru antrenorul care l-a ţinut pe român rezervă: ”Parma a fost de neprivit. A fost zero barat”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (24 de ani) a fost lăudat în Italia de un nume important pentru clubul Parma. Românul a evoluat doar 45 de minute în ultimul meci de campionat, înainte să se alăture lotului naţionalei României pentru preliminariile Campionatului European din 2024.

Parma are un parcurs inconstant în liga a doua din Italia. În cel mai recent meci a pierdut, în deplasare, în faţa celor de la Como, scor 0-2, în etapa a 30-a.

Golurile au fost marcate de Cerri (5) şi Arrigoni (53), în timp ce oaspeţii au avut şi un jucător eliminat, Circati (61).

Dennis Man, apărat în Italia: ”Parma a fost de neprivit. A fost zero barat”

La Parma, Dennis Man a fost lăsat de antrenor pe banca de rezerve. Fiind conduşi la pauză, oaspeţii au fost nevoiţi să apeleze la variantele ofensive, astfel că internaţionalul român a fost introdus la debutul părţii secunde.

Această decizie tactică la care a apelat antrenorul Fabio Pecchia, de a-l lăsa pe Man rezervă, a fost aspru criticată de un fost antrenor al formaţiei din Emilia-Romagna, Gedeone Carmignani.

Acesta i-a luat apărarea lui Dennis Man şi i-a adus reproşuri dure lui Pecchia, căruia i-a transmis clar că un jucător de valoarea românului trebuie să fie titular.

”În meciul de la Como, Parma a fost de neprivit. A pierdut prin neprezentare, a fost zero barat. Antrenorii, echipa şi clubul au făcut doi paşi în spate. Limitele ofensive au apărut din nou.

Unele dintre deciziile luate de antrenor nu au convins. De exemplu, decizia de a-l trimite pe Man pe bancă şi de a paria pe Benedyczak şi Charpentier. Ar fi totuşi nedrept să arătăm cu degetul doar doi jucători.

Nu există îmbunătăţiri. 11 eşecuri în 30 de meciuri sunt multe pentru ambiţiile Parmei. Nu există o mentalitate de învingător. Să nu prindă play-off-ul ar fi un dezastru de neînchipuit. Sunt multe lucruri de pus la punct. Noroc cu această pauză, pentru că există timp să resetăm totul”, a declarat antrenorul de 78 de ani.

De menţionat că la meciul Como - Parma 0-2 s-au reîntâlnit, ca adversari, legendarii Cesc Fabregas (Como) şi Gianluigi Buffon (Parma).

În clasamentul din Serie B, Parma se află pe locul 9, cu 41 de puncte, iar obiectivul este calificarea cel puţin în play-off pentru a mai spera la promovarea pe prima scenă fotbalistică din Italia.

Afla mai multe despre: dennis manparmastranieri 

viewscnt
Articole similare