Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a răspuns lui Edjouma, care s-a plâns că joacă puţin: ”Trebuie să dea gol de frică”. O nouă schimbare tactică pregătită la FCSB: ”O să-l încercăm pe el”

Gigi Becali i-a răspuns lui Edjouma, care s-a plâns că joacă puţin: ”Trebuie să dea gol de frică”. O nouă schimbare tactică pregătită la FCSB: ”O să-l încercăm pe el”

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma (26 de ani) a primit răspuns de la Gigi Becali, după ce s-a plâns de minutele puţine pe care le petrece pe teren, în timpul meciurilor. Patronul celor de la FCSB a avut o replică scurtă, dar fermă pentru jucătorul său.

FCSB a debutat în play-off cu o remiză pe Arena Naţională, în faţa Universităţii Craiova, scor 1-1.

Eroul roş-albaştrilor a fost, din nou, Malcom Edjouma, care a reuşit să salveze un punct pentru aceştia. La olteni, Jovan Markovic deschisese scorul cu o super-acţiune.

Gigi Becali i-a răspuns lui Edjouma, care s-a plâns că joacă puţin: ”Trebuie să dea gol de frică”

La finalul meciului, mijlocaşul FCSB-ului a subliniat că nu este mulţumit că joacă doar 45 de minute pe meci, iar dacă vrea să prindă un joc întreg, trebuie să marcheze.

”E greu şi pentru mine, trebuie să înscriu de fiecare dată. Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute. Nu este responsabilitatea mea. Dacă joc 45 de minute, joc 45! Nu am ce să fac”, afirma Edjouma, după meci.

Gigi Becali a luat poziţie şi a venit cu replica. L-a ameninţat pe jucătorul său că tactica rămâne neschimbată deoarece doar aşa mijlocaşul francez dă randament bun la echipă şi îşi păstrează locul în primul ”11”.

”Trebuie să dea... că dacă nu dă... dă gol de frică. De frică trebuie să dea gol neapărat, că altfel imediat.. (n.r. dă din cap).

Dacă vrei să iei campionatul, trebuie să baţi Farul de două ori, dacă nu, stai acasa! CFR e greu de bătut de două ori. Teama mea e CFR”, a declarat Gigi Becali.

Edjouma a jucat 37 de meciuri la FCSB în toate competiţiile în acest sezon. A marcat 11 goluri şi a distribuit trei pase decisive.

Totodată, Gigi Becali a revenit asupra deciziilor de ordin tactic, acolo unde, după ce a anunţat că îl va trece pe Octavian Popescu pe banca de rezerve, îl va încerca pe Ovidiu Popescu în apărăre.

”Vezi cum închid gura când zici de apărare? Şi ăla, şi ăla... O să-l încercăm pe Ovidiu Popescu”, a adăugat patronul FCSB-ului.

Ovidiu Popescu a suferit o accidentare gravă la începutul sezonului şi a revenit abia la finalul lunii februarie, în victoria roş-albaştrilor cu FC Argeş (2-1).

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedjouma 

viewscnt
Articole similare