Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce îl tot schimbă Gigi Becali pe Edjouma. Panduru a spus motivul: ”Mie nu mi se pare normal” | EXCLUSIV

De ce îl tot schimbă Gigi Becali pe Edjouma. Panduru a spus motivul: ”Mie nu mi se pare normal” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a explicat motivul pentru care Gigi Becali îl tot schimbă pe Malcom Edjouma, deşi mijlocaşul este în formă.

FCSB a pierdut cu 3-1 la UTA, într-un meci în care, de această dată, Edjouma a fost titular. Însă mijlocaşulf francez n-a rezistat prea mult pe teren.

Edjouma a fost schimbat la pauză, când scorul era 1-1 şi în locul său a fost introdus Andrei Cordea. Este un nou meci în care Edjouma nu este integralist, deşi traversează o formă excelentă.

Basarab Panduru a explicat de ce îl sacrifică Gigi Becali pe Edjouma

În vârstă de 26 de ani, Malcom Edjouma traversează - probabil - cea mai bună perioadă a carierei. În ultimele meciuri, jucătorul francez a fost de multe ori decisiv prin golurile pe care le-a marcat.

Înainte de partida cu UTA Arad, Edjouma avea o serie incredibilă: 5 goluri în 5 meciuri. Până acum, deşi este mijlocaş central, Edjouma a adunat 35 de prezenţe, 10 goluri şi 3 assist-uri.

Însă forma bună nu-i garantează postul de titular sau faptul că va fi integralist. De multe ori, mijlocaşul francez a fost schimbat, cum a fost cazul şi la partida cu UTA Arad.

Basarab Panduru spune că nu sunt normale aceste decizii, dar Gigi Becali apelează la această variantă deoarece vrea să-şi promoveze jucătorii pe care poate lua mai mulţi bani. Drept urmare, îl sacrifică pe Edjouma:

Basarab Panduru: Edjouma, în ultimul timp, a fost în formă.

Silviu Tudor Samuilă: E clar că ai ceva cu el. Adică Gigi Becali e clar că are o problemă cu Edjouma.

Panduru: Dar el nu are problemă cu Edjouma, el are problemă cu ce bani poţi să aduci. Iar Edjouma nu poate să aducă mai mult de 1-2 milioane. Se duce, se învârte, dă un gol - se duce la 1,5-2 milioane, nu joacă - iar un milion. Te învârţi pe aici. Banii mulţi sunt, probabil - aşa cred ei - sunt la Coman şi la Tavi Popescu.

Samuilă: Ţi se pare logică sacrificarea permanentă... Adică niciun alt jucător nu este sacrificat... într-o perioadă în care Edjouma îţi marchează etapă de etapă, tu pe el îl sacrifici?

Panduru: Mie nu mi se pare normal, dar dacă mă uit la ce vrea şi la cum vede fotbalul, cred că e normal să-l scoţi pe cel care-ţi aduce bani mai puţini.

UTA - FCSB 3-1

UTA Arad a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, pe FCSB, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

La Arad, gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Tamm, în minutul 14. Florinel Coman a egalat rapid, în minutul 18, însă arădenii au marcat de două ori în repriza secundă, prin Postolachi (min. 64) şi Ubbink (min. 78).

Fără antrenor pe bancă, FCSB a pierdut meciul şi a rămas cu 54 de puncte, pe locul 3, iar UTA e pe locul 14, cu 29 de puncte.

  • UTA: Kucher - Batha, Erico, Benga (P. Anton 45), Aly Abeid – Ubbink (Stahl 84), Cascini, Roger - R. Pop (Paşcălău 84), Milosevic (Willie barbosa 84), Otele (Postolachi 57). ANTRENOR: Laszlo Balint
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Radaslavescu 83), Şut (Ovidiu Popescu 90), Edjouma (Cordea 46) - Miculescu, Fl. Coman, Oct. Popescu. ANTRENOR: Mihai Pintilii

Afla mai multe despre: edjouma 

viewscnt
Articole similare