Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a reconfirmat patron-antrenor la FCSB. Îl păstrează pe Pintilii şi începe războiul cu Burleanu: "Să-mi dea el bani să aduc antrenor"

Gigi Becali s-a reconfirmat patron-antrenor la FCSB. Îl păstrează pe Pintilii şi începe războiul cu Burleanu: "Să-mi dea el bani să aduc antrenor"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a răbufnit la adresa oficialilor FRF şi a anunţat că nu va mai aduce alt antrenor în locul lui Leo Strizu, care a părăsit-o pe FCSB la începutul acestei luni.

Deţinător al licenţei PRO, Leo Strizu s-a despărţit de FCSB, iar locul său pe banca tehnică a vicecampioanei României a fost luat de Lucian Filip, însă fostul mijlocaş are dreptul de a sta pe bancă la meciurile oficiale pentru cel mult o lună.

Mihai Pintilii este cel care pregăteşte echipa, însă acesta nu deţine licenţa PRO, astfel că regulamentele nu-i permit să dea indicaţii din postura de antrenor la meciurile din Superligă. Becali a anunţat deja că nu va mai aduce un alt antrenor, astfel că FCSB poate fi amendată de FRF, în viitorul apropiat.

Un caz asemănător cu cel al lui Pintilii, dar mult mai cunoscut este cel al lui Will Still. Antrenorul lui Reims are rezultate impresionante în campionatul Franţei, astfel că oficialii clubului sunt dispuşi să plătească săptămânal o amendă de 25 de mii de euro pentru ca belgianul să rămână la conducerea echipei.

"Ce amendă să plătesc? De ce să plătesc? Nu plătesc nicio amendă, mă duc la comisie, mă duc la TAS. Cum e în Franţa? După ce că aveţi fotbal de doi lei, de rahat şi puneţi şi VAR... N-aveţi minte, nu aveţi ochi, nu vedeţi că e penalty clar?

Eu n-am bani să aduc antrenor. Să-mi dea bani Burleanu să angajez un antrenor, să-mi dea din banii de la FRF. Eu vreau să aduc un antrenor englez cu salariu de 100 de mii de euro lunar. Să-mi dea Burleanu şi Burchel aceşti bani" , a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare