Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată glezna lui Dennis Man la scurt timp după accidentarea suferită la ultimul meci din Serie B

FOTO | Cum arată glezna lui Dennis Man la scurt timp după accidentarea suferită la ultimul meci din Serie Bgalerie foto
Comentarii

Dennis Man (24 de ani) s-a accidentat din nou, chiar în timpul meciului foarte bun făcut împotriva lui Frosinone, liderul din Serie B.

FOTO | Cum arată glezna lui Dennis Man la scurt timp după accidentarea suferită la ultimul meci din Serie B

Parma a învins-o pe Frosinone, scor 4-3, la capătul unui meci nebun din etapa a 26-a din Serie B.

Dennis Man a fost în formă maximă. Şi-a servit ideal colegii cu două pase decisive la golurile din prima repriză reuşite de Ansaldi (21) şi Zanimacchia (35).

Totuşi, internaţionalul român  nu a reuşit să reziste mai mult de o oră în meci. Abia revenit după o accidentare mai veche, acesta a recidivat şi a fost scos din teren în minutul 59.

Dennis Man a postat la Instastory o fotografie cu piciorul să după meci. Glezna jucătorului nu se prezintă foarte bine fiind învineţită şi umflată.

Jucătorul român urmează să efectueze mai multe teste pentru a descoperi cât de grave sunt noile probleme de ordin medical. Momentan, acesta este incert pentru meciul cu Pisa, echipa românilor Marius Marin şi Olimpiu Moruţan.

Duelul dintre Frosinone şi Parma a fost absolut nebun. Au fost şapte goluri şi două cartonaşe roşii, ambele la formaţia din regiunea Emilia-Romagna.

Golurila gazdelor au fost marcate de Caso (25), Mulattieri (48) şi Moro (71), în timp ce la oaspeţi, pe lângă reuşitele la care a contribuit Man, au purtat semnătura lui Vasquez (6 şi 73).

  • 17 meciuri a jucat Man pentru Parma în Serie B în actualul sezon. A marcat patru goluri şi a dat două pase decisive.

În urma acestui meci, Frosinone îşi păstrează poziţia de lider în Serie B, cu 55 de puncte, după 26 de etape, în timp ce Parma se clasează pe locul 7, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare