Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno a dezvăluit care este echipa sa de suflet: ”De când eram copil, cu ei am ţinut” | EXCLUSIV

Andrea Compagno a dezvăluit care este echipa sa de suflet: ”De când eram copil, cu ei am ţinut” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Golgheterul italian al FCSB-ului, Andrea Compagno (26 de ani), a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport, în cadrul căruia a făcut mai multe dezvăluiri. Printre acestea, atacantul vicecampioanei a divulgat şi numele echipei sale de suflet, care este un ”grand” al Serie A.

Necunoscut în general în ţara natală până în ultimele luni, Andrea Compagno a dat o veritabilă lovitură de imagine după ce a fost inclus pe lista preliminară de convocări a lui Roberto Mancini.

În Italia, atacantul nu evoluase la un nivel mai înalt de Serie D, iar, după doar doi ani în România, se vorbeşte despre un posibil transfer al său în Serie A.

Chiar dacă obţine revenirea în ţara sa natală, Compagno are şanse foarte mici de a îşi reprezenta vreodată echipa de suflet, în contextul în care aceasta este un ”grand” al Italiei.

”De când eram copil, cu ei am ţinut”

Într-un interviu pentru Orange Sport, atacantul FCSB-ului a fost întrebat ce formaţie susţine, iar acesta a dezvăluit că este de mic un suporter al Inter Milano.

Jucătorul de 26 de ani a preluat dragostea pentru fosta echipă a lui Cristi Chivu şi Adi Mutu de la tatăl său, fost fotbalist şi împătimit al culorilor negru-albastre.

Andrea Compagno se consideră norocos ca fan, în contextul în care a avut şansa de a vedea atât triumfurile Italiei la Campionatul Mondial din 2006 şi Euro 2021, cât şi pe cel al lui Inter în UCL în 2010.

Andrea Compagno a dezvăluit care este echipa sa de suflet

”(n.r. cu ce echipă din Serie A ţii?) Cu Inter, de când eram copil, tatăl meu era cu Inter şi mereu cu Inter am fost. Nu am văzut aşa multe victorii în viaţa mea, dar după a fost bine, că a câştigat tot la Champions League şi am văzut tot.

Sunt norocos că am văzut cu Italia, că au câştigat Campionatul Mondial, Campionatul European şi cu Inter Champions League. Ca suporter, sunt foarte norocos.

Tata a fost fotbalist şi eu şi fratele meu am crescut pe gazon. Şi mereu a fost o competiţie între noi pentru fiecare lucru, pentru fiecare joc. Şi după am jucat fotbal amândoi, sora...”, a declarat Andrea Compagno, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare