Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii în contradictoriu despre prestaţia unui jucător de la FCSB în Andorra - România: ”Nimeni nu se apropie de el / Exact ce joacă în ultimul timp” | EXCLUSIV

Declaraţii în contradictoriu despre prestaţia unui jucător de la FCSB în Andorra - România: ”Nimeni nu se apropie de el / Exact ce joacă în ultimul timp” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a reuşit să dispună de Andorra în meciul de debut din preliminariile pentru Euro 2024, scor 2-0. În urma partidei, invitaţi în studioul Orange Sport, MM Stoica şi Basarab Panduru au oferit declaraţii în contradictoriu despre prestaţia lui Darius Olaru (25 de ani).

România a reuşit să obţină toate cele trei puncte din meciul cu Andorra, dar prestaţiile reuşite de ”tricolori” au lăsat mult de dorit, mai ales că înfruntau cea mai slab cotată echipă din grupă.

Jucătorii pregătiţţi de Edi Iordănescu au câştigat cu doar 2-0, deşi au rămas în superioritate numerică în a doua parte a reprizei secunde.

”L-au luat de gât, l-au pus pe jos, i-au dat cu capul din spate”

Invitaţi în studioul Orange Sport în urma meciului, MM Stoica şi Basarab Panduru au fost întrebaţi despre jocul reuşit de Darius Olaru.

Oficialul FCSB a sugerat că jucătorul s-a luptat şi a fost crucial pentru rezultatul obţinut, în timp ce Panduru a dat de înţeles că mijlocaşul doar a făcut risipă de efort.

Declaraţii în contradictoriu despre prestaţia lui Darius Olaru în Andorra - România

”(n.r. cum ţi s-a părut Olaru?) Foarte activ, în toate clinciurile, cel mai faultat jucător de pe teren. Chiar dacă a fost schimbat, nimeni nu poate să se apropie de cifrele lui, cel mai faultat jucător.

L-au luat de gât, l-au pus pe jos, i-au dat cu capul din spate. Nu au funcţionat nici el, nici Stanciu la calităţile pe care le au. (n.r. ţi se pare crispat Olaru la naţională?) Mi s-a părut crispată naţionala, e primul meci, e normal.

Pentru el, asta era şi la Mediaş, înainte de a veni la noi... este unul dintre puţinii jucători care niciodată nu mimează fotbalul. Orice jucător care simte că nu e într-o zi fastă, sunt mulţi care simt asta, încearcă să se ascundă de joc, să nu greşească.

În momentul în care te ascunzi de joc, nu greşeşti, dar el e exact opusul, tot timpul caută contactul, caută jocul, niciodată nu o să îl vedeţi să facă altceva.

Că nu se fereşte... de aia a ajuns la naţională şi la noi e căpitan, dacă s-ar feri, nu ar mai fi aşa”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Mi s-a părut că Olaru a jucat exact ce joacă în ultimul timp, nici mai bine, nici mai rău. Aceleaşi lucruri le face, aleargă, se zbate, joacă pentru echipă.

De ce intră în clinciuri... de multe ori mi se pare că parcă aşteaptă exact să vină adversarul lângă el şi atunci să dea în minge şi ăla, dacă vine în viteză, nu mai are în ce să dea şi dă în el.

Aşa pare de fiecare dată. S-a lovit şi la cap o dată, dar nu a fost cap în cap din ce am văzut, a dat el cu capul în umărul adversarului”, a adăugat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare