Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”România a câştigat cu o reprezentativă a Predealului împreună cu Sinaia”. În ciuda victoriei, Dinu tot e dezamăgit de ”tricolori”: ”Sunt ospătari, contabili” | EXCLUSIV

”România a câştigat cu o reprezentativă a Predealului împreună cu Sinaia”. În ciuda victoriei, Dinu tot e dezamăgit de ”tricolori”: ”Sunt ospătari, contabili” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a reuşit să se impună împotriva Andorrei, în primul meci din această ediţie a preliminariilor. ”Tricolorii” au câştigat cu 2-0, dar nu l-au impresionat pe Cornel Dinu, care, în direct la Orange Sport, a tras concluziile în urma partidei.

România a reuşit să debuteze cu dreptul în preliminariile pentru Euro 2024, după ce a învins-o, în deplasare, pe cea mai slab cotată echipă din grupă, Andorra, scor 2-0.

Golurile naţionalei noatre au fost marcat de Denis Alibec şi Dennis Man, care au făcut legea în atac, dar Cornel Dinu tot nu a fost mulţumit de prestaţia ”tricolorilor”.

”România a câştigat cu o reprezentativă a Predealului împreună cu Sinaia”

În direct la Orange Sport, ”Procurorul” a glumit că meciul a fost atât de plicticos încât frumuseţile de pe teritoriul Andorrei i-au captat mai degrabă atenţia.

Dinu a punctat că o victorie unei selecţionate atât de slab cotate, mai ales la un astfel de scor, nu este vreo mare performanţă şi a continuat să critice situaţia în care a ajuns România, în special legându-se de nivelul scăzut la care evoluează mulţi oameni de bază.

În ciuda victoriei, Dinu tot e dezamăgit de ”tricolori”

M-am gândit la munţii din împrejurimi, la frumuseţea Andorrei, mai mult decât la meci. A câştigat România împotriva unei reprezentative a Predealului împreună cu Sinaia.

Jucătorii de acolo au o anumită educaţie, luptă cum pot ei. Ce pot să zic e că atunci când te aşteptai mai mult, echipa nu a confirmat. Băieţii ăştia, care sunt ospătari, contabili...

Trebuie să ne dea de gândit la ceea ce înseamnă la fotbalul nostru, am avut patru jucători din Italia B, Stanciu, care a venit din China şi jucători de prin Emirate.

Atât e bine, că am bifat trei puncte. Drama e că am ajuns să contăm pe patru-cinci jucători care nu au reuşit în România şi vin din divizia B din Italia zice de la sine ce s-a făcut în fotbalul românesc în ultimii ani.

Ne-au refuzat şi vreo trei jucători, am ajuns să contăm pe juc născuţi în ţări străine, care să refuze să joace pentru naţională. Nu e întâmplător ce se întâmplă”, a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare