Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Românii s-au luat la bătaie între ei în Andorra! Imagini halucinante cu violenţa din tribune. Renumitul ”Gogoaşă”, în prim-plan

VIDEO | Românii s-au luat la bătaie între ei în Andorra! Imagini halucinante cu violenţa din tribune. Renumitul ”Gogoaşă”, în prim-plangalerie foto

Echipa națională

Comentarii

În pauza meciului dintre Andorra şi România, spiritele s-au încins prea tare în tribunele în care se aflau fanii ”tricolori”, care s-au luat la bătaie între ei, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Renumitul ”Gogoaşă”, care a băgat spaima în jucătorii lui U Craiova 1948, în prim-planul incidentelor violente.

România a reuşit să înceapă cu dreptul campania de calificări la Euro 2024, chiar dacă nu a obţinut o victorie la scor împotriva celei mai slab cotate adversare din grupă, Andorra.

”Tricolorii” au reuşit să se impună cu 2-0, graţie golurilor marcate de Denis Alibec şi Dennis Man, şi se află pe locul secund după prima etapă, doar în urma Elveţiei.

Românii s-au luat la bătaie între ei în Andorra

Favorita la câştigarea grupei noastre s-a distrat cu Belarus şi s-a impus cu 5-0, în timp ce Israel şi Kosovo au remizat, un rezultat favorabil României.

Partida din Andorra nu va rămâne în memorie datorită scorului, golurilor sau a orice ce s-a petrecut pe gazon, ci mai degrabă unor noi incidente din tribune care nu ne fac cinste.

La pauza confruntării, fanii României s-au luat la bătaie între ei, iar în imaginile prezentate de Orange Sport se poate vedea cum se împărţeau pumni fără milă în zona suporterilor ”tricolori”.

În mijlocul violenţei, şi-a făcut la un moment dat apariţia şi renumitul ”Gogoaşă”, pe numele său Andrei Preda, fanul care se dădea lider de galerie al U Craiova 1948 şi teroriza jucătorii.

Imagini halucinante cu violenţa din tribune

Acesta s-a mai remarcat în trecut după ce a refuzat să le permită femeilor să pătrundă pe teren la un meci al echipei lui Adrian Mititelu, dar şi după ce l-a agresat pe fostul căpitan, Dragoş Albu, în autocarul echipei.

Adrian Mititelu jr. a dezvăluit că cei de la U Craiova 1948 fac eforturi mari pentru a se delimita de Preda, dar acesta continuă să îşi facă apariţia la diverse meciuri.

Din fericire pentru România, incidentele din tribune nu au avut niciun fel de influenţă asupra rezultatului final, astfel că ”tricolorii” au trecut cu brio peste primul test.

În următoarea rundă, naţionala pregătită de Edi Iordănescu va primi vizita selecţionatei din Belarus, marţi, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare