Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii după Andorra - România 0-2. ”E greu să reliefezi un aspect pozitiv” / ”Nu era un meci din care aveam ce să învăţăm” | EXCLUSIV

Reacţii după Andorra - România 0-2. ”E greu să reliefezi un aspect pozitiv” / ”Nu era un meci din care aveam ce să învăţăm” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României s-a impus, sâmbătă, în deplasare, împotriva Andorrei, scor 2-0 (1-0), într-o partidă din prima etapă a calificărilor pentru EURO 2024.

  • Golurile României au fost marcate de către Dennis Man (min. 35) şi Denis Alibec (min. 50).

Mihai Stoica, după Andorra - România 0-2: ”Suntem pe loc de EURO”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, este de părere că nu sunt foarte multe aspecte pozitive evidenţiate după acest meci, însă, la urma urmei, ”tricolorii” au obţinut cele trei puncte şi este un start reuşit de campanie.

Oficialul ”roş-albaştrilor” este de părere că nu spectacolul te duce la turneul final, ci eficienţa.

Obiectiv îndeplinit. Am câştigat primul meci. Sunt pe loc de EURO. Împotriva cui? Nu poate să pună probleme. Sunt agresivi şi atât, dar s-au mai văzut şi nenorociri în fotbalul mondial. Suntem bine. Altceva, este greu să reliefezi un aspect pozitiv. Nu am făcut spectacol, dar nici nu ne-am dus să facem spectacol. Până la urmă, calificarea nu se obţine cu spectacol, ci cu rezultate”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De asemenea, Basarab Panduru consideră cel mai important aspect după acest meci este victoria şi cele trei puncte, care ne situează, acum, pe locul doi al Grupei I, la egalitate de puncte cu Elveţia, dar cu un golaveraj inferior.

  • Tot sâmbătă, Elveţia a învins-o pe Belarus, în deplasare, scor 5-0.

”Nu a fost un meci din care aveam ce să învăţăm, ci unul pe care trebuia să-l câştigăm şi l-am câştigat. Andorra nu ne-a pus nicio problemă. Am câştigat şi mergem mai departe. (n.r. - dacă se aştepta la mai mult) Nu. Probabil te mai aşteptai să mai dai un gol, dar, probabil, schimbările au fost făcute gândindu-te la următorul meci. Era 2-0 din minutul 50”, a completat şi Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: panduruandorra-romaniamihai stoica 

viewscnt
Articole similare