Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un câştigător al ”triplei” cu Barcelona, uimit de Alibec: ”L-a aşteptat la vestiar, să iasă din duş, ca să-i dea tricoul” | EXCLUSIV

Un câştigător al ”triplei” cu Barcelona, uimit de Alibec: ”L-a aşteptat la vestiar, să iasă din duş, ca să-i dea tricoul” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a povestit o întâmplare fabuloasă din perioada lui Denis Alibec (32 de ani) la FCSB. În urma duelului direct, un jucător care a câştigat ”tripla” cu Barcelona a fost atât de impresionat de atacant încât l-a aşteptat să iasă de la duş pentru a face schimb de tricouri.

Considerat cândva nu doar o mare speranţă a fotbalului românesc, ci şi a lui Inter Milano, Denis Alibec nu a reuşit să îşi atingă adevăratul potenţial nici la vârsta de 31 de ani.

Cariera sa rămâne marcată de incidente disciplinare şi probleme cu greutatea, dar, din când în când, atacantul mai dă dovadă de câte o ”sclipire”.

”L-a aşteptat în uşa vestiarului, să iasă din duş”

De când a revenit la Farul Constanţa, Alibec a reuşit să ajungă la un nivel fizic aproape ideal şi să marcheze din nou regulat, întorcându-se şi în circuitul echipei naţionale.

Titular în Andorra, jucătorul Farului a deschis scorul, dar reuşita sa a fost anulată pentru un offside, înainte de a reuşi totuşi să puncteze, pentru 2-0, după golul lui Dennis Man.

A fost doar a treia reuşită din carieră în culorile naţionalei în 28 de meciuri pentru Alibec, care a dezamăgit la aproape fiecare apariţie sub tricolor.

Totuşi, când prinde o zi bună, jucătorul de 32 de ani le poate pune probleme şi celor mai experimentaţi fundaşi din lume.

Invitat în studioul Orange Sport înaintea duelului dintre Andorra şi România, MM Stoica a dezvăluit o întâmplare fabuloasă din perioada lui Alibec la FCSB.

Un câştigător al ”triplei” cu Barcelona, complet impresionat de Alibec

În sezonul 2017/2018, pe când atacantul purta banderola de căpitan lîn tabăra vicecampioanei, roş-albaştrii au înfruntat-o pe Sporting în preliminariile Champions League.

După 0-0 în deplasare, vicecampioana avea să piardă fără drept de apel la Bucureşti, scor 1-5, însă Denis Alibec reuşea să câştige respectul unui câştigător al ”triplei” cu Barcelona.

Jeremy Mathieu, care a costat-o 20 de milioane de euro pe Barca şi a petrecut doi ani şi jumătate pe Camp Nou, l-a aşteptat pe român în faţa vestiarului, după duelul direct, pentru a îi cere să facă schimb de tricouri.

A rupt atunci, cu Sporting. Când, după meci, a venit Jeremie Mathieu şi l-a aşteptat în uşa vestiarului, să iasă din duş, ca să-i dea tricoul.

Îl făcuse praf Alibec. Îl nenorocise. Şi ce pase i-a dat lui Enache acolo, dacă ar fi marcat acolo...”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Jeremy Mathieu a fost parte din echipa Barcelonei care cucrea o ”triplă” istorică în 2015, sub comanda lui Luis Enrique.

 

Afla mai multe despre: dennis alibec 

viewscnt
Articole similare