You are here:

Ianis Hagi, OUT definitiv de la naţionala după atacurile ”Regelui”? Ce se întâmplă, de fapt, cu jucătorul: ”Mai spun un singur lucru” | EXCLUSIV

Ianis Hagi, OUT definitiv de la naţionala după atacurile ”Regelui”? Ce se întâmplă, de fapt, cu jucătorul: ”Mai spun un singur lucru” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a pornit un nou scandal în fotbalul românesc, după ce l-a atacat pe Edi Iordănescu (44 de ani) pentru decizia de a nu îl include pe fiul său, Ianis Hagi (24 de ani), nici măcar pe lista preliminară de convocări.

În ianuarie 2022, Iani Hagi primea cea mai grea lovitură a carierei de până acu, după ce suferea o gravă accidentare la genunchi, din cauza căreia avea să aibă nevoie de operaţie.

”Tricolorul” a stat pe bară mai bine de un an din cauza problemei sale medicale, dar a revenit pe gazon la începutul lui 2023, încercând acum să îşi recapete forma.

Ianis Hagi, OUT de la naţionala după atacurile ”Regelui”?

În contextul în care jucătorul lui Rangers a păşit iar pe teren înaintea meciurilor echipei naţionale, Gică Hagi se aştepta ca fiul său să fie inclus măcar pe lista preliminară de convocări.

Dar Ianis Hagi nu a fost ales de selecţioner, iar astfel a izbucnit un nou scandal în fotbalulul românesc, cu ”Regele” din nou în prim-plan.

Antrenorul Farului a criticat în termeni foarte duri absenţa fiului său de pe lista lui Edi Iordănescu, considerând că decizia selecţionerului denotă că Ianis Hagi nu e văzut ca un jucător important.

După ce şi Edi Iordănescu a oferit explicaţii în legătura cu situaţia jucătorului, acum directorul tehnic al FRF a transmis că nu se pune problema ca Hagi jr. să nu mai fie luat în calcul pentru selecţie.

”Mai spun un singur lucru”

În direct la Orange Sport, Mihai Stoichiţă a dezvăluit că a îl vede pe Ianis ca ”un pion important al echipei naţionale” şi că acesta va reveni cât de curând, datorită şi celor de la Rangers, care şi-ar pune de asemenea mari speranţe în el.

Discuţii o să fie întotdeauna asupra selecţiei, deoarece fiecare avem jucători preferaţi. Nu cred că trebuie să mai reluăm subiectul.

O să mai spun un singur lucru: Ianis va fi un pion important al echipei naţionale. Este un jucător mai mult decât important.

Am înţeles că şi cei de la Rangers îşi fac strategia cu Ianis Hagi. Înseamnă că ei, în momentul acesta, fac tot ce se poate face pentru recuperarea lui 100%”, a declarat Mihai Stoichiţă, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul