Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini spectaculoase din Argentina! Campionii mondiali încă petrec, la trei luni după triumful din Qatar. Cum a fost surprins Messi

VIDEO | Imagini spectaculoase din Argentina! Campionii mondiali încă petrec, la trei luni după triumful din Qatar. Cum a fost surprins Messi
Comentarii

Jucătorii din naţionala Argentinei, în frunte cu Lionel Messi, au sărbătorit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Buenos Aires, la trei luni după câştigarea titlului mondial.

Imagini spectaculoase din Argentina! Campionii mondiali încă petrec, la trei luni după triumful din Qata

În imaginile postate în social media de fundaşul Nicolas Otamendi, apar Angel Di Maria, Leandro Paredes sau Paulo Dybala dansând fericiţi, uneori cu un pahar în mână.

Chiar şi Lionel Messi, de obicei discret şi rezervat, a fost filmat de Otamendi făcând câţiva paşi de dans cu soţia sa, Antonela Roccuzzo.

Petrecerea a durat până cel puţin la 4 dimineaţa, ora locală, potrivit postărilor lui Otamendi pe Instagram. Toţi jucătorii au făcut apoi şi o fotografie de grup.

"Pe viaţă. Ce grup grozav”, a comentat fundaşul German Pezzella. ”Merg şi la război cu voi”, a adăugat mijlocaşul Rodrigo De Paul.

Argentina va juca un al doilea meci amical în această pauză internaţională, marţi seară, împotriva Curaçao, a 86-a naţiune în clasamentul FIFA. Meciul va avea loc la Santiago del Estero, în nordul Argentinei.

Afla mai multe despre: argentina 

viewscnt
Articole similare