Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi se pare un copil trist”. Caracterizarea făcută de Panduru unui fost jucător al FCSB, convocat la naţională, a stârnit reacţia lui MM: ”Crede-mă” | EXCLUSIV

”Mi se pare un copil trist”. Caracterizarea făcută de Panduru unui fost jucător al FCSB, convocat la naţională, a stârnit reacţia lui MM: ”Crede-mă” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport înaintea debutului preliminariilor pentru Euro 2024, Basarab Panduru şi MM Stoica au analizat lotul României pentru meciul cu Andorra, fiecare jucător în parte, iar caracterizarea făcută de fostul ”tricolor” lui Olimpiu Moruţan (24 de ani) a stârnit o reacţie din partea oficialului FCSB.

Titularizat în Andorra, Olimpiu Moruţan a răsplătit încrederea selecţionerului şi a reuşit să paseze decisiv la golul din care ”tricolorii” au deschis scorul, când i-a centrat perfect lui Dennis Man.

Mijlocaşul ofensiv traversează un sezon neaşteptat de bun la Pisa, după ce avusese parte de o primă stagiune în străinătate extrem de dificilă, în Turcia, la Galatasaray.

Clubul din Istanbul a renunţat la român după doar un an, astfel că acesta a fost împrumutat de echipa pentru care mai evoluează Adrian Rus şi Marius Marin.

În Serie B, Moruţan a fost unul dintre jucătorii revelaţie ai campionatului, iar forma sa din Italia l-a  ”propulsat” în primul 11 al echipei naţionale.

”Mi se pare un copil trist mie, nu ştiu de ce, tot timpul mi se pare o faţă tristă”

Înaintea meciului cu Andorra, în direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi MM Stoica au analizat lotul ales de Edi Iordănescu pentru debutul în preliminarii.

Luaţi în ordine numerică, cei doi experţi au vorbit despre fiecare jucător în parte, discutând şi despre cei care nu au prins lotul, iar caracterizarea făcută de Panduru lui Moruţan a stârnit reacţia lui MM Stoica.

Fostul internaţional român a recunoscut că îl vede pe Moruţan ca ”un copil trist”, dar oficialul FCSB imediat a intervenit şi l-a contrazis pe acesta.

Managerul general al vicecampioanei susţine chiar opusul, că, atunci când juca pentru trupa roş-albastră, mijlocaşul Pisei chiar îi binedispunea pe coechipieri.

Caracterizarea făcută de Panduru lui Moruţan a stârnit reacţia lui MM

Panduru: Mie îmi place Moruţan. Mi se pare un copil trist mie, nu ştiu de ce, tot timpul mi se pare o faţă tristă. Numai trist îl văd pe Moruţan, aşa mi se pare.

MM: La noi era cu buna dispoziţie, crede-mă.

Panduru: Nu, am spus, când era la FCSB, că te duci la stadion să îl vei pe Moruţan. Pentru Moruţan, m-aş fi dus.

Dacă Pisa va obţine promovarea în Serie A, clauza de cumpărare definitivă a lui Moruţan, pentru 5,5 milioane de euro, va fi activată automat.

Afla mai multe despre: moruţan 

viewscnt
Articole similare