Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin şi Olimpiu Moruţan, doriţi în Serie A. Italienii vor să-i transfere în vară

Radu Drăguşin şi Olimpiu Moruţan, doriţi în Serie A. Italienii vor să-i transfere în vară

Serie A

Comentarii

Internaţionalii români Radu Drăguşin (21 de ani) şi Olimpiu Moruţan (23 de ani) sunt consideraţi printre cei mai valoroşi jucători din Serie B, iar cluburile din Serie A le dau târcoale, pentru un eventual transfer din vară.

Presa din Italia anunţă că Salernitana, formaţie ce ocupă locul 16 în Serie A - cu 27 de puncte, cu opt mai multe decât primul loc retrogradabil - 18, ocupat de Verona, este interesată de achiziţia celor doi jucători români în următoarea fereastră de transferuri.

Olimpiu Moruţan şi Radu Drăguşin, doriţi de Salernitana

Potrivit ”Il Mattino”, Salernitana doreşte să schimbe liniile în vară, dacă va reuşi să se salveze de la retrogradare. Planul este simplu: se intenţionează o reîntinerire a lotului, iar Radu Drăguşin şi Olimpiu Moruţan s-ar încadra perfect în planurile conducerii.

Radu Drăguşin a mai evoluat pentru Salernitana, în sezonul trecut, însă nu a reuşit să se impună ca titular, jucând doar şapte partide. La finalul stagiunii, Salernitana nu a exercitat opţiunea transferului definitiv.

Se pare că şefii Salernitanei s-au convins că au făcut o greşeală şi vor să o repare. Doar că, data aceasta, românul îi va costa mai mulţi bani. Genoa l-a cumpărat pe Radu de la Juventus pentru 5,5 milioane de euro, plus alte 1,8 milioane bonusuri de performanţă. Aşadar, e greu de crezut că Genoa l-a putea vinde pentru mai puţin de 7-8 milioane de euro.

  • Dacă Genoa va reuşi să promoveze în Serie A, în continuare cu Radu Drăguşin ca titular, preţul său s-ar putea dubla.

Şanse mai mari cu Olimpiu Moruţan

Şanse mai mari de reuşită ar avea Salernitana cu Olimpiu Moruţan, cel pentru care Pisa nu vrea să plătească 5,5 milioane de euro, cât solicită Galatasaray.

  • Pisa va fi obligată să plătească aceşti bani în vară, doar dacă echipa va promova.

Salernitana vrea să profite de ezitările celor de la Pisa şi să-i convingă pe turcii de la Galatasaray să-l vândă pe fostul mijlocaş de la FCSB, pentru o sumă asemănătoare cu cea din contractul cu Pisa.

  • 30 de meciuri şi 3 goluri a adunat Radu Drăguşin pentru Genoa, în actuala ediţie din Serie B.
  • 28 de meciuri, 6 goluri şi 7 pase de gol a bifat Olimpiu Moruţan pentru Pisa, în actuala ediţie din Serie B.

 

Afla mai multe despre: salernitanapisagenoamorutandragusin 

viewscnt
Articole similare