Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se bagă în ea, nişte căpăţâni cum n-ai văzut”. Cum a fost analizat un ”tricolor” după primul meci ca titular la naţionala României: ”Are unele probleme” | EXCLUSIV

”Se bagă în ea, nişte căpăţâni cum n-ai văzut”. Cum a fost analizat un ”tricolor” după primul meci ca titular la naţionala României: ”Are unele probleme” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Aflat la primul meci ca titular la prima reprezentativă a României, Radu Drăguşin (21 de ani) a avut o evoluţie încurajatoare, în urma căreia Basarab Panduru, prezent în studioul Orange Sport, a afirmat că ar mai vrea să-l vadă.

Naţionala de fotbal a României a început drumul spre Euro 2024 cu o victorie de moral în faţa Andorrei, scor 2-0.

Dennis Man şi Denis Alibec au adus primele trei puncte pentru ”tricolori” în această campania şi vor să obţină acelaşi lucru şi de la meciul cu Belarus, de pe Arena Naţională.

Prestaţia lui Radu Drăguşin, ”sub lupa” lui Basarab Panduru: ”Se bagă în ea, nişte căpăţâni cum n-ai văzut” | EXCLUSIV

În partida din Andorra a evoluat şi Radu Drăguşin, care a fost titular, respectiv integralist, pentru prima dată la naţionala României. Spre final, a încasat un cartonaş galben.

Prestaţiile de la echipa de club, Genoa, l-au adus în această postură, iar Basarab Panduru l-a analizat pe tânărul fundaş central.

”Mi s-a părut construcţia lentă şi greoaie. Pleca totul de la fundaşii centrali, dinspre Burcă mai ales, în prima repriză, pentru că Drăguşin încă nu avea curajul să urce cu mingea, deşi 20 de metri nu era nimeni în faţa lui.

Drăguşin e tânăr, la primul meci titular, parcă aş vrea să îl mai văd. Nu aş vrea să-i pun ştampilă. Joacă şi fundaş central stânga, dar cred că are unele probleme. Fiind foarte tânăr, problemele astea s-ar putea să le ai. Este încă un jucător tânăr care încă nu ştie exact lucrurile la nivel înalt.

Îmi place fizicul lui. Ce fundaş am mai avut noi? Parcă nici nea Fane Iovan. E peste Burcă la fizic. Ai putea să contruieşti ceva pe fizicul ăsta. Se bagă în ea, nişte căpăţâni cum n-ai văzut.

În schimb, au fost momente când s-au băgat adversarii în el, deja l-au dat la o parte. Sunt mici chestii pe care probabil o să le înveţe. Asta cu construcţia depinde de ce faci la echipa de club. Trebuie să văd un meci de acolo. În repriza a doua a dat două diagonale bune. În rest, ce să spun?”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În vârstă de 21 de ani, Radu Drăguşin este cotat la cinci milioane de euro şi a adunat patru prezenţe în tricoul echipei naţionale a României.

Afla mai multe despre: echipa nationalaradu dragusin 

viewscnt
Articole similare