Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Antonio Conte, OUT de le Tottenham! Cine îi va lua locul

OFICIAL | Antonio Conte, OUT de le Tottenham! Cine îi va lua locul

Premier League

Comentarii

Clubul Tottenham Hotspur a anunţat că Antonio Conte nu mai este antrenorul echipei engleze, despărţirea producându-se de comun acord cu tehnicianul.

“Am reuşit calificarea în Liga Campionilor în primul sezon al lui Antonio la club. Îi mulţumim lui Antonio pentru contribuţia sa şi îi urăm succes în viitor”, se menţionează pe site-ul clubului.

Interimatul la conducerea tehnică a echipei va fi asigurat, până la finalul sezonului, de Cristian Stellini.

“Mai avem zece meciuri în Premier League şi ne aaşteaptă o luptă pentru un loc de Liga Campionilor. Trebuie să ne adunăm. Trebuie să depunem cu toţii eforturi pentru a ne asigura că echipa va termina cât mai sus posibil”, a declarat preşedintele grupării, Daniel Levy.

Antonio Conte antrena echipa Tottenham de 16 luni.

Recent, după un meci cu Southampton, Conte i-a criticat dur pe jucătorii echipei Tottenham, acuzându-i de egoism, şi a atacat şi proprietarii clubului: “Povestea clubului este aceasta – este acest proprietar de 20 de ani şi echipa nu a câştigat nimic. De ce?”.

Tottenham a remizat la 18 martie cu Southampton, scor 3-3, după ce a condus cu 3-1 până în minutul 77.

După 28 de etape, Tottenham ocupă locul patru în clasamentul Premier League, cu 49 de puncte, în timp ce următoarea clasată, Newcastle, are 47 de puncte şi 26 de jocuri.

Afla mai multe despre: conte 

viewscnt
Articole similare