Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Directorul tehnic al FRF resimte presiunea echipei naţionale: ”Nu trebuie să fac eu analiza meciului. Există o stare de tensiune” | EXCLUSIV

Directorul tehnic al FRF resimte presiunea echipei naţionale: ”Nu trebuie să fac eu analiza meciului. Există o stare de tensiune”  | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă a recunoscut că există presiune atât pe ”Tricolori”, cât şi pe staff-ul administrativ al naţionalei.

 ”Nu trebuie să fac eu analiza meciului. Există o stare de tensiune” 

”Nu trebuie să fac eu analiza meciului. Cred că şi-au făcut treaba profesionist. Nu am avut niciun fel de emoţie tot meciul. Începutul a fost puţin mai timorat, dar este normal. Totul a decurs normal. mă bucur că şi-au făcut treaba profesionist şi nu avem accidentaţi. Vrei să fie totul perfect, Silviu? Da ai dreptate. Nu poate fi totul perfect. Jucătorii sunt sub presiune.

Poate că este mai greu să te controlezi. Nu poţi să fii ideal, nu poţi să fii perfect. Edi nu este apăsat. Este conştient că trebuie să se califice, şi atunci este normal să ai o stare de tensiune, nu poţi să o negi. Această stare este apărută pe fondul unor critici. Este o stare pe care nu o poţi nega, iar eu nu o neg. Eu zâmbesc, dar asta face parte din regie, din spectacol.

Toate discuţiile au fost corelate în funcţie de stabilirea obiectivului fiecărei echipei,U19, U20, despre care noi am avut o discuţie pentru că sunt meciuri amicale. Există discuţii săptămânale între antrenori. Colaborarea între ei există. Nu cred că Borza trebuie forţat la vârsta asta. Este jucător născut 2005. Este un post greu, cu responsabilităţi mari. 

Nu este o eroare (n.r. convocarea lui Enes Sali în 2021 la echipa naţională). A fost un gest al lui Mirel, care a recunoscut că a fost surprins de valoarea lui Enes Sali. Trebuie să creştem aceşti jucători”, a declarat Mihai Stoichiţă în cadrul emisiunii Sport Report.

Afla mai multe despre: romaniastoichita 

viewscnt
Articole similare