Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu nu a fost impresionat de victoria României în Andorra. ”Nu poţi remarca un jucător, după un meci atât de slab” | EXCLUSIV

Dorinel Munteanu nu a fost impresionat de victoria României în Andorra. ”Nu poţi remarca un jucător, după un meci atât de slab” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Dorinel Munteanu, omul cu cele mai multe selecţii din istoria echipei naţionale, este mulţumit de rezultatul obţinur de ”Tricolori”, dar consideră că presaţia fotbaliştilor români a lăsat de dorit.

”Nu poţi remarca un jucător, după un meci atât de slab”

”Prea multe concluzii nu putem să tragem, doar rezultatul final, pentru că de foarte mult timp nu s-a pus accentul pe rezultat, ci pe spectacol. Jocul n-a strălucit. Sper ca jocurile cu Kosovo şi Israel să fie rezultate pozitive. Nu a ieşit nimeni în evidenţă. În primul rând, antrenorul a fost pus sub presiune din cauza selecţiei. Rezultatul este 2-0, şi nu sunt prea multe de comentat.

Sunt şi argumente pro şi contra. Tinând cont că este primul joc... Dacă am ţine cont de părerile foştilor mei coelgi, ar fi o confuzie şi o harababură. Jucătorii trebuie să prindă puţin curaj. A lipsit încrederea, curajul. în joc s-a văzut o reţinere. Niciun jucător n-a luat nicio acţiune individuală. Nu a fost un joc reuşit, dar rezultatul a fost OK. Toată presiunea pe care o pun oamenii de fotbal nu ar trebui să existe, pentru că echipa naţională nu poate juca la un nivel foarte ridicat. Victoriile aduc personaitate jucătorilor. 

Asumarea calificării este la selecţioner, dar jucătorii trebuie să fie conştienţi deoarece doar prin ei se poate obtţne această calificare. Tinând cont că suntem la început, chiar dacă sunt doar doi jucători din cei cu care Edi a debutat acum nouă luni.

Jucătorii au fost puţin speriaţi de rezultat, dar să ştiţi că sunt foarte multe echipe care nu ştiu să joace, după ce adversarul ia un cartonaş roşu. Din cauza mentalului, consider că Edi a făcut acele două schimnări, pentru a conserva rezultatul. Mi-a plăcut Alibec aseară. A fost jucătorul care, atunci când a ajuns mingea la el, s-a văzut ce meserie joacă. Era periculos tot timpul.

Alibec a fost unul dintre puţinii remarcaţi. După un joc atât de slab, nu poţi remarca un jucător care a jucat foarte bine. Chiar acum s-a terminat Slovenia 2-0San Marino. Slovenia este peste noi. Ar trebui să fim mulţumiţi şi să aşteptăm meciul cu Belarus.

Mi-as dori un 2-0 în meciul de marţi”, a declarat Dorinel Munteanu, în cadrul emisiunii Sport Report.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare