Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a nemulţumit pe Nicolae Dică după primul meci al României în preliminarii: ”Eu aşa văd lucrurile”. I-a dat dreptate lui Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Ce l-a nemulţumit pe Nicolae Dică după primul meci al României în preliminarii: ”Eu aşa văd lucrurile”. I-a dat dreptate lui Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Ce l-a nemulţumit pe Nicolae Dică după primul meci al României în preliminarii: ”Eu aşa văd lucrurile”. I-a dat dreptate lui Edi Iordănescu 

România a debutat cu o victorie în preliminariile Campionatului European din 2024. Elevii lui Edi Iordănescu (44 ani) au învins-o pe Andorra, 2-0, graţie reuşitelor lui Dennis Man (24 ani) şi Denis Alibec (32 ani), din minutele 34 şi 49. 

Nicolae Dică a urmărit partida Andorra - România şi i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu, selecţionerul României.

”Trebuie să încerci sa ii motivezi cât mai mult pe jucatori. Au avut un trac de început. S-au aparat cu toţi jucatori şi era clar ca e greu sa marchezi împotriva lor. Jucătorii noştri au încercat totul. De acolo a început după golul lui Man să joace mai bine. Ce nu a fost prea ok faptul că parcă după ce au făcut 2-0 te asteptai să dea mai multe goluri, să îşi dorească mai mult, sa reuşim să marcăm multe goluri.

Aţi văzut cum e Germania, dacă pot să dea 10, dă 10. Noi puteam să atacăm mai mult, părerea mea! Îmi doream că jucătorii de atac să dea mai multe goluri, să aibă realizări pentru ce urmează. Acum nu putem să spunem că am câştigat cu Andorra si gata, nu ştiu. Eu aşa văd lucrurile. Trebuie mereu să te duci peste adversar, să nu ai teama asta că primeşti gol. Iar echipele româneşti au problema asta!”, a declarat Dică la Orange Sport. 

Ce a declarat Edi Iordănescu după meci:

“Ne dă linişte, e un debun bun. Eram obligaţi să producem acest rezultat. După trei zile avem nevoie de încă trei puncte în clasament. Am intrat destul de greu în joc, un pic trac, ne-am căutat ritmul, dar am dus lucrurile în direcţia dorită. Ce nu vreau să se întâmle în viitor... Am rămas cum un om în plus şi trebuia să continuăm cu atitudine ofensivă. Dar învăţăm din greşeli, eu felicit echipa pentru efort, pentru atiitudine. 

Cred că ne-am relaxat şi nu este ok. Ne-am văzut cu om în plus şi ne-am relaxat. Trebuie să fim sinceri, am întâlnit un adversar incomod, cu un joc la limita regulamentului, cu un teren incomod. Trebuie să gândim sus, să ne putem targeturi importante meci de meci Astăzi trebuia să mai marcăm. Trebuie să facem un joc foarte bun cu Belarus şi să închidem acţiunea cu şase puncte”, a spus Iordănescu.

”Puşcaş, mai nouar decât Alibec!” Pierde atacantul Farului locul în primul ”11” la naţională? | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: edi iordănescunaţională românieinicolae dica 

viewscnt
Articole similare