Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Puşcaş, mai nouar decât Alibec!” Pierde atacantul Farului locul în primul ”11” la naţională? | EXCLUSIV

”Puşcaş, mai nouar decât Alibec!” Pierde atacantul Farului locul în primul ”11” la naţională? | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) a marcat un gol, sâmbătă seară, în victoria României din Andorra, scor 2-0 (1-0), însă ar putea pierde locul de titular în următoarele dueluri internaţionale.

Atacantul Farului a marcat un gol, o reuşită i-a fost anulată corect de VAR, dar a irosit şi alte ocazii clare de gol, iar acest lucru ridică semne de întrebare. Mai ales la o fază, la care a încercat un călcâi fantezist, la o fază care părea simplă.

Basarab Panduru: ”Probabil, când o să revină Puşcaş el va fi număr 9”

Specialistul Orange Sport, Basarab Panduru, consideră că Denis Alibec s-a mişcat bine contra Andorrei, însă a irosit cu prea mare uşurinţă câteva faze din care putea marca.

De asemenea, ”Pandi” consideră că, cel mai probabil, Denis Alibec nu va mai fi titular în echipa naţională a României, cel puţin pe postul de atacant, atunci când George Puşcaş va fi valid din punct de vedere medical.

Mie mi-a plăcut de Alibec. Nu ştiu ce putea să facă mai mult? Nu mi-a plăcut că a venit o minge şi, în loc să dea cu stângul la poartă, încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc. Este singurul lucru care nu mi-a plăcut.

(n.r. - Nu am avea mai mare nevoie de un atacant de careu?) Eu nu cred că Alibec este număr nouă. El joacă, mai degrabă, mai retras. Sau în partea dreaptă, dacă vrei în 4-3-3, ca să nu vină înapoi. Să şi-o pună pe stângă. Probabil, când o să vină Puşcaş, el o să fie număr nouă. Nu e titular mereu la Pisa, pentru că au mulţi jucători. Puşcaş parcă e mai nouar decât Alibec”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: george puscasdenis alibecedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare