Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, sabotat din interior? ”Iese ceva din vestiar, când se doreşte acel lucru. Îţi spun eu, că ştiu mai bine” | EXCLUSIV

Edi Iordănescu, sabotat din interior? ”Iese ceva din vestiar, când se doreşte acel lucru. Îţi spun eu, că ştiu mai bine” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) îi dă dreptate selecţionerului Edi Iordănescu (44 de ani), cel care a declarat că nu este corect ca regulamentul de ordine interioară al echipei naţionale să fie făcut public şi supus oprobriului.

Cu doar câte zile înainte de meciul contra Andorrei, în mass-media a apărut regulamentul de ordine interioare de la echipa naţională a României.

Mai exact, ce interdicţii au ”tricolorii” şi cât de dur vor fi sancţionaţi în caz că încalcă regulile impuse de Edi Iordănescu.

Nicolae Dică lansează o ipoteză surprinzătoare: ”Din vestiar iese când se doreşte acel lucru”

Nicolae Dică, cel care i-a fost secund lui Mirel Rădoi la echipa naţională, este de părere că regulamentul de ordine interioară a fost făcut public deoarece s-a dorit cu adevărat acest lucru.

Chiar dacă se fereşte să spună lucrurilor pe nume, antrenorul lui CS Mioveni lasă de înţeles că ”scurgerea” de informaţii a fost posibilă cu ajutorul jucătorilor sau a selecţionerului. Şanse mici ca cea de-a doua variantă să fie cea corectă, de vreme ce Edi s-a plâns public de acest lucru.

Dialogul dintre Nicolae Dică şi Bogdan Cosmescu, în emisiunea Sport Report, la Orange Sport:

(n.r. - despre declaraţia lui Edi Iordănescu, care se declară dezamăgit de faptul că regulamentul a devenit public)

Nicolae Dică: ”Are dreptate. Nu are voie să iasă aşa ceva în presă. Eşti la echipa naţională. Nu are voie. E un regulament pe care îl fac toţi antrenorii”.

Bogdan Cosmescu: ”Din orice vestiar iese ceva”.

Nicolae Dică: ”Îţi spun eu: se iese din grupul respectiv când se doreşte acel lucru. Că ştiu mai bine”.

Bogdan Cosmescu: ”Probabil. Sigur ştii mai bine decât noi”.

Regulamentul de ordine interioară impus de Edi Iordănescu la echipa naţională:

  • Orice întârziere la antrenament, şedinţe, autocar sau masă aduce o sancţiune cuprinsă între 50 şi 200 euro
  • Folosirea telefoanelor mobile sau a altor dispozitive la masă, şedinţe sau în drumul de la hotel spre stadion în ziua meciului se sancţionează cu 100 euro
  • Prezenţa la masă cu papuci fără ciorapi se sancţionează cu 50 euro. În cameră este permis doar consumul fructelor. Alte alimente şi băuturi, în afară de apă, sunt interzise! Amendă 50 euro
  • Nerespectarea programului de tratament sau recuperare indicat de doctor se sancţionează cu 100 euro
  • Părăsirea cantonamentului fără aprobarea staff-ului tehnic, cu excepţia plimbărilor de seară aprobate în prealabil, se sancţionează cu 1.000 euro (se poate merge până la excludere)
  • Lovirea mingii la antrenament după fluierul antrenorului (lovirea mingii între exerciţii) se sancţionează cu 50 euro
  • Nerespectarea sarcinilor de joc sau a principiilor tactice se sancţionează între 100 şi 500 euro (în funcţie de gravitate, la aprecierea antrenorului)
  • Neimplicarea la un nivel de 100% în antrenamente se sancţionează între 50 şi 300 euro (în funcţie de gravitate, la aprecierea antrenorului)
  • Replici verbale sau gesticulări neadecvate la observaţiile sau indicaţiile antrenorului sau ale membrilor din staff-ul tehnic, staff-ul auxiliar, ale colegului de echipă sau ale suporterilor se sancţionează cu 50 - 1.000 euro (în funcţie de gravitate, la aprecierea antrenorului)
  • Jucătorul are obligaţia de a urma programul de vitaminizare şi medicaţie indicat de mediul echipei, în caz contrar se sancţionează cu 100 euro
  • Nu sunt permise vizitele în programul de cantonament decât în cazuri excepţionale şi cu acordul antrenorului principal, în caz contrar se sancţionează cu 500 euro
  • În perioada de odihnă sunt interzise jocurile video, în caz contrar se sancţionează cu 300 euro

Afla mai multe despre: edi iordanescunicolae dicaandorraromania 

viewscnt
Articole similare