Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu pe asta n-am înţeles-o". Regula impusă de selecţioner care a atras atenţia şi explicaţia acesteia: "E igienic să vii cu părţi de piele pe care să le arăţi acolo?" | VIDEO

"Eu pe asta n-am înţeles-o". Regula impusă de selecţioner care a atras atenţia şi explicaţia acesteia: "E igienic să vii cu părţi de piele pe care să le arăţi acolo?" | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Experţii Orange Sport, Mihai Stoica şi Andrei Vochin, au comentat regulamentul impus de selecţionerul Edi Iordănescu la naţionala României. O regulă a atras atenţia de pe lista întocmită de antrenor.

Mihai Stoica şi Andrei Vochin explică regula lui Edi Iordănescu care a atras atenţia

România îşi începe parcursul în Grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024 cu partida din deplasare cu Andorra, programată pe 25 martie. Pe 28 martie, România va primi vizita Belarusului, pe Arena Naţională.

Lotul convocat iniţial a suferit modificări, iar un caz special a fost cel al lui Ianis Hagi. FRF, prin vocea lui Mihai Stoichiţă, a anunţat ce se va întâmplat cu mijlocaşul, după reacţia vehementă a lui Gică Hagi. 

Înainte de startul campaniei, Edi Iordănescu le-a prezentat tricolorilor regulamentul de ordine interioară. 

Pe scurt, se pedepsesc prin amenzi următoarele abateri stabilite de Edi Iordănescu: întârzieri, folosirea telefonului în anumite momente, prezenţa la masă cu papuci fără ciorapi, nerespectarea programului, părăsirea cantonamentului, lovirea mingii la antrenament după fluier, nerespectarea indicaţiilor tehnice, neimplicarea în antrenament, replici nepotrivite. 

Banii strânşi din amenzi vor fi puşi la dispoziţia grupului de jucători, care va hotărî ce se va întâmpla cu suma adunată. 

Moderatorul Orange Sport, Silviu Tudor Samuilă, s-a arătat surprins de una dintre reguli şi a cerut explicaţii din partea celor doi invitaţi aflaţi în fenomen: "(n.r. - prezenţa la masă cu papuci fără ciorapi se sancţionează cu 50 de euro) Eu pe asta n-am înţeles-o niciodată. Explicaţi"

  • MM: Şi noi (n.r. - FCSB) o avem pe asta. Nu-ţi convine să vezi. Să vezi degete? Degetele de fotbalist nu sunt ok. 
  • Vochin: E igienic să vii la masă cu părţi de piele pe care să le arăţi acolo? La masă? Arată urât. Eu cred că nu e nici igienic, pur şi simplu. Nu suport să văd nici la restaurant, nici la mare, când intră în restaurant. 

VIDEO | Regulile lui Edi Iordănescu, la 46:20  şi dialogul dintre cei trei prezenţi în platoul Orange Sport

Afla mai multe despre: edi iordanescureguli edi iordanescuandrei vochinmihai stoica 

viewscnt
Articole similare