Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierderi uriaşe la Universitatea Craiova! Clubul are datorii de 17 milioane: ”Dezastru!”

Pierderi uriaşe la Universitatea Craiova! Clubul are datorii de 17 milioane: ”Dezastru!”
Comentarii

Universitatea Craiova este în play-off-ul Superligii în sezonul 2022 – 2023, dar formaţia din Bănie are datorii uriaşe.

Pierderi uriaşe la Universitatea Craiova! Clubul are datorii de 17 milioane: ”Dezastru!”

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a vorbit despre situaţia financiară din Bănie.  Este cel mai prost exerciţiu financiar al lui Mihai Rotaru din ultimii 5 ani.

În condiţiile unui an extrem de slab, Craiova a fost nevoită să apeleze din nou la sprijin din partea finanţatorului. Patronul oltenilor a explicat care sunt motivele pentru care există aceste datorii şi cum ar fi putut fi rezolvate.

"Eu nu sunt pe pierdere, clubul e în pierdere! Sunt mai mult de 14 milioane, pentru că doar anul acesta au mai venit 3 milioane din decembrie până acum, ca să acoperim pierderea. 

Plus dacă luaţi diferenţele, pentru că marea majoritate sunt datorii istorice ale clubului către mine. Şi atunci cursul euro de 4 lei, 4,2! Aşa că datoria consolidată în euro este mai mare. Duce exact la 20 de milioane, cum am spus eu", a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

”Ofertele cumulate depăşeau 11-12 milioane de euro”

"Au existat oferte: Andrei Ivan 3,1 milioane, Ştefan Bairam 4,5 milioane, Markovic 3,8 milioane. Am avut oferte în vara anului trecut şi o să vă spun exact cum a fost gândirea. Ofertele cumulate depăşeau 11-12 milioane de euro, deci am fi acoperit pierderea de 5 milioane şi am fi făcut şi profit de vreo 7 milioane.

Dar noi am mers până în play-off-ul Conference League şi ştiţi foarte bine că am avut ghinion şi am fost eliminaţi la penalty-uri, în condiţiile în care am condus în prelungiri în minutul 115. Şi atunci noi am luat hotărârea la vremea respectivă să nu vindem nimic. După ce nu ne-am calificat am zis: OK, ce facem acum? Nu vindem anul ăsta!", a explicat patronul oltenilor. 

Mihai Rotaru nu are emoţii înainte de primul meci din play-off pe terenul FCSB-ului: "I-am bătut sezonul ăsta"

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare