Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de Anamaria Prodan după ce l-a prezentat copiilor pe noul iubit: "Nu mai vreau! Lasă-l aşa, că sunt atât de fericită şi împlinită încât nu aş vrea să se întâmple nimic rău"

Decizia luată de Anamaria Prodan după ce l-a prezentat copiilor pe noul iubit: "Nu mai vreau! Lasă-l aşa, că sunt atât de fericită şi împlinită încât nu aş vrea să se întâmple nimic rău"galerie foto

Diverse

Comentarii

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan, a început un nou capitol în viaţa privată, unde şi-a găsit un partener. Pentru moment, agenta de fotbalişti îl va ţine departe de spaţiul public, susţine ea.

Anamaria Prodan, un nou început după separarea de Laurenţiu Reghecampf

Cei doi foşti soţi au fost protagoniştii unei lupte de stradă, iar la câteva luni distanţă a urmat divorţul între cele două personaje cunoscute în fotbalul românesc. 

Recent, Anamaria Prodan a anunţat că a înfiinţat o academie de fotbal, iar schimbări au existat şi în viaţa personală. 

Impresara a anunţat că şi-a găsit un nou partener de viaţă, dar contrar celor întâmplate de-a lungul anilor, când s-a afişat alături de Laurenţiu Reghecampf, cu bune şi cu rele, pe noul iubit nu doreşte să-l prezinte publicului larg. 

Decizia drastică a fost anunţată la câteva săptămâni după ce noul iubit a fost prezentat copiilor care au rămas alături de Anamaria Prodan. 

”Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l aşa, că sunt atât de fericită şi împlinită încât nu aş vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbeşte despre iubitul meu, despre viaţa mea.

Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau sa trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viaţa mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc şi pentru asta sunt recunoscătoare”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Click.ro.

De asemenea, Anamaria Prodan a vorbit şi despre motivele pentru care doreşte să-l ţină secret pe noul partener. 

"După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfăţată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deştept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aş vrea să sufere restul când l-ar vedea.

Şi de asta îl ţin aşa ascuns, şi din acest motiv avem convenţia asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc şi vouă măcar o unime din fericirea şi liniştea pe care mi le-am căpătat eu”, spunea impresara, în urmă cu o lună. 

Ce îşi doreşte Anamaria Prodan să primească de la un bărbat.

Anamaria Prodan este o persoană foarte sinceră, care nu se ascunde după deget atunci când vine vorba de viaţa ei personală. Recent, impresara a vorbit despre ce îşi doreşte să primească de la un bărbat. Impresara suţine că are tot ce vrea în viaţa.

Vedeta a precizat faptul că ea are tot ceea ce îşi doreşte, astfel că nu are nevoie de lucruri materiale, pentru că are case, maşini, bijuterii şi multe alte lucruri de acest gen.

Ea a precizat că are nevoie în viaţă de foarte multă forţă de la partenerul ei.

Galerie foto cu Anamaria Prodan

 Galerie foto

Afla mai multe despre: anamaria prodananamaria prodan iubit 

viewscnt
Articole similare