Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătaia a continuat între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Noi imagini, de această dată cu mai multe persoane implicate. Cum au reacţionat "întăririle" celor doi | VIDEO

Bătaia a continuat între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Noi imagini, de această dată cu mai multe persoane implicate. Cum au reacţionat "întăririle" celor doi | VIDEO

Diverse

Comentarii

Noi imagini apărute în spaţiul public confirmă faptul că şi alte persoane au fost implicare în bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Noi imagini cu conflictul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Vineri, bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost filmată, iar potrivit imaginilor impresara şi antrenorul îşi dau palme şi pumni, în plină stradă, în Snagov. 

Cei doi au ajuns în faţa poliţiştilor şi s-au ales cu dosare penale, într-un conflict în care fiecare îşi caută dreptatea. 

Au apărut noi imagini de pe strada din Snagov cu bătaia dintre cei doi soţi, "acţiune" filmată de o cameră de supraveghere din zonă. După ce şoferul agentei de fotbalişti se opreşte din a înregistra momentul, antrenorul lui Neftci Baku este surprins în timp ce deschide cu putere portiera maşinii în care se afla finul impresarei, 

Anamaria Prodan a susţinut că inclusiv finul său a fost în mijlocul violenţelor, agresat de Laurenţiu Reghecampf

În noile imagini apărute, şoferul lui Laurenţiu Reghecampf îşi face apariţia, dar asistă pasiv la întreaga scenă. 

Finalul agentei Anamaria Prodan a oferit o reacţie despre cele întâmplate. „Avocaţii mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe strada au surprins totul iar Anamaria Prodan a încercat sa scape din mâinile lui fugind si întrebând dacă am filmat pentru a merge la politie. Am sa-mi fac dreptate pentru ca dacă toleram aşa ceva vom ajunge ruşinea Europei.

Imi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explica totul. Dacă am ajuns sa trăim intr-o ţara unde la TV se comenteaza ca femeia a incitat un bărbat şi bărbatul a rupt-o in bătaie… după bătăuşul din Carpaţi sare la toţi cei ce-i stau in cale… suntem ca naţiune fara identitate. Sunt siderat de aşa comportament, sunt siderat caci acest om Reghecampf este sau trebuia sa fie un exemplu pentru generaţiile tinere de fotbalişti. 

Trebuia sa fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă sa explice ca femeia mertita bătută! Văd femei care probabil trăiesc in aşa teroare acasa, care aproba bătaia fata de femeie. Este strigător la cer! Am fost şocat, am filmat caci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, in timp ce şoferul lui Reghe se uita cu mâinile in san si zâmbea… 

Trăim intr-o tara unde poliţia nu isi face datoria! Arestam „interlopi” si ne e frica de „vedete”. Ruşine tututor celor ce promovează aşa ceva! CNA si toate institutiile non guvernamentale si guvernamentale nu au miscat un deget, desi sunt platite din banii statului”, a declarat, pentru realitatea.net, Eugen, soferul Anamariei Prodan.

Poliţia susţine că Anamaria Prodan a făcut, în februarie, plângere prealabilă pentru ameninţare împotriva lui Reghecampf, dar nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu. Ulterior, ea a cerut retragerea plângerii prealabile. 

Clubul lui Reghe l-a sunat imediat după ce au apărut imaginile bătăii cu Anamaria Prodan. Ce se întâmplă cu antrenorul

Afla mai multe despre: anamaria prodanlaurentiu reghecampfbataie laurentiu reghecampf anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare