Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător din play-out, propus la echipa naţională a României. ”După ultimul meci, ar fi meritat!” | EXCLUSIV

Un jucător din play-out, propus la echipa naţională a României. ”După ultimul meci, ar fi meritat!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), a declarat că l-ar fi văzut pe Alexandru Chipciu (33 de ani) în lotul echipei naţionale a României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus.

Dacă despre Andrei Borza de la Farul a mai declarat că l-ar fi văzut în lotul ”tricolor”, mai ales în contextul în care lipsesc Nicuşor Bancu şi Mario Camora - ambii accidentaţi, numele lui Alexandru Chipciu nu a mai răsunat de foarte mult timp prin vocea lui Mihai Stoica.

Alexandru Chipciu, propus la echipa naţională a României

Căpitanul ”şepcilor roşii” a făcut meciuri bune la Cluj, iar experienţa sa îşi spune cuvântul în fiecare partidă de Superligă.

  • Mihai Stoica a colaborat ani de zile cu Alexandru Chipciu la FCSB, drept urmare îl cunoaşte foarte bine.

Oficialul de la FCSB a declarat că, după prestaţia excelentă din meciul cu FC Argeş, s-a convins de faptul că fostul mijlocaş de Sparta Praga şi Anderlecht ar fi meritat să fie în lotul echipei naţionale, chiar dacă are 33 de ani.

Pe Borza şi pe Chipciu i-aş fi văzut la echipa naţională. Mai ales după meciul de aseară (n.r. - U Cluj - FC Argeş 2-0)”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Chipciu este un jucător care se pretează. Este polivalent, poate juca pe mai multe poziţii”, a completat Andrei Vochin.

Alexandru Chipciu a adunat 46 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat şase goluri (contra Greciei, Ungariei, Armeniei, Armeniei, Lituaniei şi Maltei).

  • A fost debutat de către Victor Piţurcă, pe 10 august 2011, într-o victorie a României în San Marino, scor 1-0.

Cu toate acestea, Alexandru Chipciu nu a mai fost convocat din 9 august 2019, după ce România a învins Malta, acasă, cu 1-0, în preliminariile pentru EURO 2020.

  • În cariera sa, Alexandru Chipciu a evoluat pentru FC Braşov, Forex Braşov, CF Brăila, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, CFR Cluj şi din vara lui 2022 la U Cluj.

Afla mai multe despre: chipciuvochinstoica 

viewscnt
Articole similare