Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii lui AC Milan şi-au schimbat părerea despre Ciprian Tătăruşanu: ”Ar fi corect să îi prezentăm scuzele!”

Suporterii lui AC Milan şi-au schimbat părerea despre Ciprian Tătăruşanu: ”Ar fi corect să îi prezentăm scuzele!”

AC Milan

Comentarii

Suporterii lui AC Milan şi-au schimbat părerea despre Ciprian Tătăruşanu.

Suporterii lui AC Milan şi-au schimbat părerea despre Ciprian Tătăruşanu: ”Ar fi corect să îi prezentăm scuzele!”

Considerat vinovat pentru situaţia în care a ajuns AC Milan în clasament, Ciprian Tătăruşanu a primit scuze din partea suporterilor. După revenirea şiio Mike Maignan, AC Milan nu a făcut mare lucru, moment în care fanii rossoneri şi-au dat seama că nu Tătăruşanu era vinovat pentru realizările modeste ale echipei.

  • Portarul român a încasat 31 de goluri, iar în şapte meciuri a reuşit să păstreze poarta ”intactă”.

„A fost un moment, chiar destul de lung, când majoritatea suporterilor rossoneri îl idenficau pe portarul de rezervă, Ciprian Tătaruşanu, drept principalul vinovat al momentului negativ, cel survenit la începutul anului. 

În mod clar suntem cu toţii de acord asupra diferenţei mari care există între portarul francez şi Ciprian, dar ultimele meciuri cu Fiorentina, Salernitana şi Udinese au scos la iveală o realitate dură: doar 5 victorii în 2023, o medie de puncte în campionat pentru retrogradare, dar, mai presus de toate, un joc plin de hibe şi o soliditate defensivă care nu se mai văde (cu excepţia unor situaţii sporadice).

Accidentarea lui 'Magic Mike', în esenţă, a ascuns pur şi simplu defectele pe care această echipă le poartă de la începutul sezonului. Părerile suporterilor, acum, sunt împărţite între cei care dau vina pe antrenor şi cei care dau vina pe conducere. Cu siguranţă, putem spune că singurul lucru corect ar fi să-i prezentăm scuzele lui Tătăruşanu”, au scris jurnaliştii de la AC Milan Side. 

Ciprian Tătăruşanu a ajuns la AC Milan în septembrie 2020, de la Lyon, în schimbul unui milion de euro, sumă care reprezintă şi salariul anual al românului la campioana Italiei.

Ciprian Tătăruşanu nu i-a convins pe italieni. Ce notă a primită după evoluţiile din acest sezon 

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milan 

viewscnt
Articole similare