Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Florin Gardoş a revenit pe gazon! La aproape un an de când îşi anunţase retragerea, fundaşul a debutat la noua echipă

OFICIAL | Florin Gardoş a revenit pe gazon! La aproape un an de când îşi anunţase retragerea, fundaşul a debutat la noua echipăgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Florin Gardoş (34 de ani) nu a putut rezista foarte mult în afara gazonului. La aproape un an după ce şi-a anunţat retragerea, fundaşul central a debutat pentru noua sa echipă, la scurt timp după ce a semnat contractul cu clubul.

După o experienţă extrem de neplăcută la Academica Clinceni, Florin Gardoş a luat decizia de a se retrage din activitate la doar 33 de ani, în aprilie 2022.

Fundaşul central a dezvăluit că are planuri să devină antrenor şi urmează cursurile necesare pentru a obţine licenţa, dar a decis ulterior să şi revină pe gazon.

Fostul jucător de la FCSB a semnat oficial cu formaţia de pe primul loc din divizia a patra, Sparta Râmnicu Vâlcea, pentru a îl ajuta pe prietenul său Mihai Lungan, antrenorul echipei.

Florin Gardoş a revenit pe gazon

A fost un meci special pentru Sparta. Fostul jucător al FCSB, Florin Gardoş (34 de ani), ultima dată în Liga I la Academica Clinceni, retras din activitatea profesionistă în 2022, a debutat în Liga a IV-a vâlceană.

A jucat 70 de minute în partida cu Minerul. Gardoş e legitimat de câteva săptămâni. S-a alăturat echipei râmnicene pentru că e prieten bun şi partener de afaceri cu antrenorul Mihai Lungan, e convins de reuşita proiectului de la Sparta şi se simte bine în cadrul grupului.

Nu cu mult timp în urmă, Florin, care a rămas în lumina reflectoarelor, fiind şi analist TV, dezvăluia că s-ar vedea lucrând în cadrul FRF, chiar în postura de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal”, informează Arena Vâlceană.

”Joacă din experienţă”

Preşedintele clubului, Romeo Chelcea, a vorbit despre venirea fundaşului şi s-a declarat extrem de mulţumit că echipa poate conta pe un astfel de jucător.

Florin joacă din experienţă. Se cunoaşte clasa lui. Când timpul îi va permite, va veni la Vâlcea. Ne bucurăm că e alături de noi, că s-a alăturat proiectului nostru.

E o onoare pentru noi să facă parte din grupul Sparta. În privinţa meciului cu Berbeşti, nu sunt multe de spus.

Am câştigat, am obţinut cele trei puncte şi ne îndreptăm atenţia către jocul următor, de la Păuşeşti, care va fi foarte dificil, la fel ca toate până la final”, a spus Chelcea, potrivit sursei citate.

Afla mai multe despre: florin gardoş 

viewscnt
Articole similare