Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Noroc că nu a jucat frizerul. Am văzut asta şi m-am culcat”. Ion Ţiriac, ironii la adresa jucătorilor echipei naţionale, după victoria cu Andorra

”Noroc că nu a jucat frizerul. Am văzut asta şi m-am culcat”. Ion Ţiriac, ironii la adresa jucătorilor echipei naţionale, după victoria cu Andorra

Echipa națională

Comentarii

România a reuşit să câştige primul meci din preliminariile pentru Euro 2024, împotriva Andorrei, scor 2-0. ”Tricolorii” nu au impresionat şi au fost ironizaţi până şi de Ion Ţiriac pentru prestaţia lor, acesta făcând aluzie la faptul că mulţi dintre jucătorii andorrani sunt amatori.

România a reuşit să debuteze cu dreptul în preliminariile pentru Euro 2024, cel puţin din punctul de vedere al rezultatului, dacă nu şi al jocului, după ce a învins-o pe Andorra cu 2-0.

Dennis Man şi Denis Alibec au marcat cele două goluri ale ”tricolorilor”, care au irosit o multitudine de alte ocaziii şi nici nu au profitat când au rămas în inferioritate numerică.

”Noroc că frizerul nu a putut să joace. Avea de tuns un preşedinte”

În ciuda aspectelor negative ale jocului, România a câştigat cele trei puncte, astfel că mai are nevoie doar de victoria cu Belarus pentru a îşi îndeplini primul obiectiv, anume câştigarea primelor două meciuri.

În urma victoriei din Andorra, în spaţiul public au apărut tot felul de reacţii, de la laude şi sfaturi constructive, la critici şi atacuri la adresa selecţionerului şi jucătorilor.

Întrebat dacă a urmărit meciul României, Ion Ţiriac a recurs la o simplă ironie la adresa ”tricolorilor”, glumind că au avut noroc că frizerul nu a putut juca sâmbătă.

Apoi, fostul tenismen a afirmat că s-a uitat la jumătate de oră din meci, dar, dezamăgit de jocul prestat de jucătorii pregătiţi de Edi Iordănescu, a preferat să se culce.

Ion Ţiriac, ironii la adresa jucătorilor ehipei naţionale

A fost meci? Noroc că frizerul nu a putut să joace. Avea de tuns un preşedinte. Altfel... am văzut 30 de minute cu pase înapoi şi m-am culcat”, a declarat Ion Ţiriac.

În următorul meci din grupă, România va primi vizita selecţionatei din Belarus, marţi, pe Arena naţională, de la ora 21:45.

Formaţii bielorusă a suferit un eşec drastic în prima rundă, pe ”teren propriu”, adică la Novi Sad, în Serbia, împotriva Elveţiei, scor 0-5.

Din pricina relaţiilor dintre Vladimir Putin şi liderul Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, naţionala Belarusului încă nu poate juca în propria ţară.

În celelalte dueluri din a doua etapă, Elveţia va primi vizita Israelului, iar Kosovo o va înfrunta pe Andorra.

Afla mai multe despre: ion ţiriac 

viewscnt
Articole similare