Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, după remiza cu Rapid: ”Este important că nu am pierdut pe terenul unui adversar foarte bun”

Gică Hagi, după remiza cu Rapid: ”Este important că nu am pierdut pe terenul unui adversar foarte bun”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), sâmbătă seară, într-o partidă din etapa a 2-a din play-off Superligii.

Gică Hagi se mulţumeşte cu punctul din Giuleşti

Antrenorul celor de la Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, s-a arătat încântat de egalul din Giuleşti, chiar dacă CFR Cluj are şansa de egala formaţia de la malul mării la puncte, dacă se impune în faţa celor de la FCSB.

Farul a practicat un joc foarte bun, cu foarte multe ocazii (două bare), iar pe finalul jocului a fost aproape de a confisca toate cele trei puncte, dacă Horaţiu Moldovan nu-l bloca excelent pe Enes Sali.

Da, foarte mulţumit. Cu toate că ne doream să luăm trei puncte, şi puteam, am avut ocazii, am jucat bine. Ambele echipe au făcut un fotbal bun. Cred că suporterii s-au bucurat de fotbal. 

Mentalitatea noastră este să marcăm. Dacă marcam mai mult, probabil câştigam. Ocaziile au fost. O dată intră, o dată nu intră. La două zile cât am stat împreună, băieţii au reacţionat bine.

Este important că nu am pierdut pe terenul unui adversar foarte bun, unde este foarte greu să câştigi.

(n.r. - despre Dragoş Nedelcu) Nede are nevoie să joace, să prindă putere şi când o să facă acest lucru, are execuţii, îl ştim. Are o lovitură a mingii foarte bună, e agresiv, a făcut un meci foarte bun.

(n.r. - despre următoarele partide) Cu siguranţă vor fi meciuri spectaculoase. Mentalitatea trebuie să fie la victorie, meciurile vor fi echilibrate, cum a fost şi în seara asta.

(n.r. - despre salutul cu Adrian Mutu) Ne-am felicitat. Ce poţi să mai spui? Am făcut o muncă foarte bună amândoi în acest an, cu echipe care nu îşi propuneau să fie acolo sus, dar sunt. Suporterii s-au bucurat de fotbal.

(n.r. - despre şansele la titlu) Noi vrem să câştigăm, încercăm în fiecare meci să jucăm la victorie. Vedem ce scoatem. Ştim că putem să facem un fotbal foarte bun”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei cu Rapid.

Clasamentul Superligii

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare