Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă bucur că am facut o propagandă bună fotbalului”. Concluziile lui Adi Mutu după Rapid - Farul 1-1: ”Un rezultat corect”

”Mă bucur că am facut o propagandă bună fotbalului”. Concluziile lui Adi Mutu după Rapid - Farul 1-1: ”Un rezultat corect”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (44 de ani) a tras concluziile după remiza dintre Rapid şi Farul, din play-off. A fost 1-1, la fel ca în partida directă din Giuleşti din sezonul regular.

Rapid a terminat la egalitate duelul cu Farul, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Farul a început tare partida şi a trimis de două ori în bară, prin Alibec (19) şi Grameni (20).

Totuşi, Rapid a deschis scorul în minutul 55, când Dugandzic a luftat în careu la o centrare a lui Onea, mingea a ajuns la Funsho Bamgboye şi acesta a înscris.

Egalarea a venit în minutul 76, de la Dragoş Nedelcu, acesta şutând superb de la marginea careului.

La finalul meciului disputat în Giuleşti, Adi Mutu a fost mulţumit de prestaţia echipei sale şi a lăudat calitatea şi nivelul jocului pe care le-au arătat Rapid şi Farul.

”A fost un meci echilibrat. Au fost momente în care şi noi, şi ei puteam să deschidem scorul şi după să închidem meciul. În prima repriză ei au avut ocazii mai mari cu două bare, în repriza a doua ne-am mai revenit. Un rezultat corect. Îmi felicit băieţii, au dat totul.

Mă bucur că am facut o propagandă bună fotbalului. Suntem doi antrenori care gândim fotbalul pe atac, încercăm să câştigăm meciul şi nu ne mulţumim doar cu egalul.

Când se întâlnesc două echipe care joacă un fotbal ofensiv, se întâmplă să fie momente în care o echipă domină, apoi domină celalaltă.

Noi am luat un gol dintr-o fază care nu anunţa nimic, şutul extraordinar al lui Nedelcu, dar ăsta e fotbalul. Cred că dacă treceam peste această fază, puteam închide meciul. Dar la fel pot să spună şi ei la ocazia lui Sali.

Sper ca şi celelalte meciuri din play-off să fie la fel de spectaculoase. Am avut două schimbări pe care am fost nevoit să le fac, au fost uşor accidentaţi.

Am demonstrat că jucăm fotbal, de la egal la egal, cu primele două clasate. Suntem mulţumiţi că am câştigat două puncte cu cele mai bune două echipe din acest moment din campionat.

(n.r. ce şi-au spus Mutu şi Hagi după meci) Ne-am felicitat, chiar dacă amândoi ne-am fi dorit să câştigăm, să avem punctele de partea noastră. Cred că a fost o demonstraţie de fotbal total în Giuleşti”, a declarat Mutu, după meci.

În urma acestei remize, Rapid are 28 de puncte şi ocupă locul 4, în timp ce Farul este lider în play-off-ul Superligii, cu 36 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidmutu 

viewscnt
Articole similare