Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Rapidului, mesaj suburban pentru Gică Hagi şi Gică Popescu: ”M...e gheorghe, oricare ai fi!”

Fanii Rapidului, mesaj suburban pentru Gică Hagi şi Gică Popescu: ”M...e gheorghe, oricare ai fi!”

Fotbal

Comentarii

În ciuda faptului că au anunţat un fair-play total la meciul contra Farului, suporterii Rapidului ”şi-au dat din nou în petec”, afişând mai multe mesaje jignitoare adresate fanilor constănţeni, dar şi către Gică Hagi (58 de ani) şi Gheorghe Popescu (55 de ani).

În repriza secundă a partidei, suporterii celor de la Rapid au afişat banner, cu o direcţie exactă: ”M...e, gheorghe, oricare ai fi!”, conform prosport.ro.

După Cristina Neagu, au urmat Gică Hagi şi Gică Popescu

Aşadar, giuleştenii au ţinut să-i înjure pe cei doi conducători ai Farului, Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, supăraţi pe faptul că nu au fost primiţi în tribunele arenei de la Ovidiu peste numărul admis, în urmă cu câtva săptămâni, la meciul din sezonul regulat.

  • Atunci, conform Regulamentelor, Rapidul avea asigurate aproximativ 200 de bilete - adică 5% din capacitatea stadionului din Ovidiu - însă giuleştenii au venit într-un număr aproape triplu. În semn de solidaritate pentru cei care ar fi urmat să rămână pe dinafara stadionului, rapidiştii au refuzat să mai intre în peluze.

În plus, numele a fost scris ”gheorghe”, cu literă mică, intenţionat, pentru a-şi arăta lipsa totală de respect pentru doi dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului românesc.

De asemenea, rapidiştii au mai afişat şi alte mesaje, dar de data aceasta a fost adresat omologilor săi din peluza ”Marinarilor”:

  • ”Bună seara, lume bună / Este bine în tribună?”
  • ”Învăţaţi să respectaţi/ Nu mai fiţi ţărani spurcaţi”

 

Afla mai multe despre: rapid-farulhagi 

viewscnt
Articole similare