Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul de strălucire al "Regelui". Panduru şi Vochin, impresionaţi de Hagi: "Chiar mă gândeam ce vrea să facă, dar a simţit mai bine ca noi"

EXCLUSIV | Momentul de strălucire al "Regelui". Panduru şi Vochin, impresionaţi de Hagi: "Chiar mă gândeam ce vrea să facă, dar a simţit mai bine ca noi"

Farul Constanța

Comentarii

Farul s-a impus cu 3-2 în faţa Universităţii Craiova şi şi-a consolidat primul loc în play-off-ul Superligii.

Condusă de două ori pe propriul teren, Farul a revenit şi s-a şi impus în duelul cu Universitatea Craiova. Deşi lotul oltenilor este mult mai bine cotat, constănţenii au dominat autoritar partida, iar Andrei Vochin a găsit explicaţia.

  • Farul este lider în Superligă şi are un avans de cinci puncte faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care joacă duminică, acasă, cu FCSB

"Poate e de vină antrenorul (n.r. la Craiova), putem face comparaţia cu ce s-a întâmplat la Farul în anul în care Hagi nu a fost pe bancă. Au fost jucători care nu au produs ce produc aceşti jucători pe care n-ai fi pariat acum la începutul sezonului, iar aceşti jucători produc acum în special datorită antrenorului" , a spus Andrei Vochin.

Basarab Panduru a fost şi el de aceeaşi părere. De altfel, expertul Orange Sport a fost impresionat de schimbările efectuate în minutul 78 de Gheorghe Hagi, la scorul de 2-2, când Casap, Sîrbu şi Sali au intrat în locul lui Grameni, Boli şi Munteanu.

"Când a făcut schimbările, în minutul 78, eu chiar nu mai aveam încredere, mi se părea că acei jucători nu mai aveau ce să facă. Chiar mă gândeam ce vrea să facă, dar uite că el chiar a ştiut ce vrea să facă, vede şi simte mai bine decât noi. Uite că Sali, care abia a intrat, a scos acel penalty din care s-a marcat golul victoriei" , a declarat Basarab Panduru.

Farul - U Craiova 3-2

Farul Constanţa a învins-o, sâmbătă, pe teren propriu, pe Universitatea Craiova, scor 3-2, după un meci în care gazdele au fost conduse de două ori, dar au şi ratat un penalty, prin Denis Alibec.

La Ovidiu, scorul a fost deschis de craioveni, prin Koljic, în minutul 9. Farul a reacţionat rapid şi a egalat prin Louis Munteanu, în minutul 17. Gazdele au pus presiune şi Craiova nu a mai avut ocazii, iar Farul a primit un penalty în minutul 34, după un fault al lui Ndong la Adrian Mazilu. A executat Alibec, dar portarul Popescu a respins şutul atacantului.

Neagoe a mutat la pauză şi l-a introdus în joc pe Cîmpanu, iar acesta a marcat în minutul 48, după o pasă excelentă a lui Creţu şi o combinaţie cu Koljic. Egalarea a venit în minutul 53, când a înscris Grameni, cu un şut din careu.

Farul a marcat golul victoriei din penalty, în minutul 84. Vlădoiu l-a faultat pe Sali în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat al doilea penalty al meciului. Larie a înscris fără emoţii, iar Farul s-a impus cu 3-2.

  • FARUL: Aioani – K. Boli (Sîrbu 78), Larie, Kiki, Borza (Marins 66) - Artean, Nedelcu, Grameni (Casap 78) - Alibec, L. Munteanu (Sali 78), Ad. Mazilu (Mateus Criciuma 66). ANTRENOR: Gheorghe Hagi
  • U CRAIOVA: L. Popescu - Şt. Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Ndong - Al. Creţu, Mateiu, Căpăţînă (Roguljic 46) – Baiaram (Cîmpanu 46), Koljic (Markovic 63), A. Ivan (Rivaldinho 80). ANTRENOR: Eugen Neagoe

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare