Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia finală în cazul lui Octavian Popescu, în vederea meciului cu CFR Cluj

Decizia finală în cazul lui Octavian Popescu, în vederea meciului cu CFR Cluj

Fotbal

Comentarii

Se confirmă previziunile oferite de managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, în studiourile de la Orange Sport, în urmă cu câteva zile: Octavian Popescu nu face parte din lot pentru ”derby-ul” cu CFR Cluj.

  • Partida CFR Cluj - FCSB are loc duminică, 9 aprilie, de la ora 21:00, într-o partidă din etapa a 3-a a play-off-ului din Superligă.
  • Duelul va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Octavian Popescu ratează duelul cu CFR Cluj

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica anunţa că sunt şanse foarte mici ca Octavian Popescu să facă parte din lotul celor de la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj, din cauza problemelor medicale, iar acest lucru s-a confirmat, duminică.

”(n.r. lipseşte cineva la meciul de la Cluj?) Octavian Popescu, şanse mari să nu facă deplasarea. Şut e bine, nu e sută la sută, dar sperăm să fie sută la sută la ora meciului.

E clar că vor evolua doar jucătorii care sunt sută la sută. Va fi bine. (n.r. aţi avut ceva emoţii) Mari de tot, a făcut entorsă, dar a fost o entorsă uşoară.

Nu a făcut o entorsă pentru care să stea mai mult, cum a fost la Tavi. Tavi, la echipa naţională, a făcut o entorsă mai urâtă”, declara Mihai Stoica, la Orange Sport.

Tavi Popescu şi-a subestimat problema medicală?

Aşadar, duminică, conform informaţiilor oferite de fanatik.ro, fotbalistul nu a mai făcut deplasarea la Cluj, pentru meciul cu CFR.

Octavian Popescu nu s-a refăcut complet după entorsa suferită la echipa naţională, aşa că s-a luat decizia de a-l lăsa acasă să se recupereze.

În plus, conform sursei citate, antrenorii celor de la FCSB s-au arătat deranjaţi de modul în care mijlocaşul ar fi tratat problema de la gleznă, din momentul accidentării.

Tavi nu ar luat în serios problema, astfel că nu s-a putut recupera în cel mai rapid mod cu putinţă, iar acest lucru a produs stupoare şi frustrare în vestiar, în rândul băncii tehnice.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare