Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la FCSB are ”şanse mari” de a nu face deplasarea la Cluj alături de echipă pentru derby-ul cu CFR! Ce s-a întâmplat | EXCLUSIV

Un fotbalist de la FCSB are ”şanse mari” de a nu face deplasarea la Cluj alături de echipă pentru derby-ul cu CFR! Ce s-a întâmplat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport la trei zile înaintea derby-ului cu CFR Cluj, MM Stoica a oferit ultimele detalii despre accidentările din lotul vicecampioanei şi a dezvăluit că un fotbalist important are ”şanse mari” să nu dacă deplasarea în Gruia, în timp ce un alt jucător de bază ar trebui să revină pe gazon.

Datorită victoriei obţinute la Sfântu Gheorghe în ultima etapă şi remizelor dintre contracandidatele la titlu, FCSB a reuşit să revină la trei puncte de liderul Farul Constanţa, înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

Campioana este singura echipă aflată între roş-albaştrii şi ”marinari”, iar o victorie în Gruia le-ar permite jucătorilor pregătiţi de Elias Charalambous să se apropie de primul loc.

”Şanse mari să nu facă deplasarea”

După începutul dezastruos de sezon, vicecampioana a reuşit să îşi revină în a doua parte a stagiunii, după ”numirea” lui Mihai Pintilii în funcţia de antrenor al echipei.

Cei de la FCSB sunt în grafic pentru îndeplinirea obiectivului, câştigarea titlului, iar meciul de luni s-ar putea dovedi crucial în lupta cu Farul, CFR, Craiova şi Rapid.

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului cu campioana, MM Stoica a dezvăluit că Octavian Popescu are ”şanse mari” de a nu face deplasarea alături de echipă.

Convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, tânărul fotbalist a suferit o entorsă pe finalul meciului cu Belarus, după una dintre propriile intrări la minge.

În schimb, Adrian Şut, înlocuit pe finalul meciului cu Sepsi, după ce suferise la rândul său o entorsă, ar trebui să fie disponibil pentru partida din a treia etapă a play-off-ului.

Octavian Popescu, în continuare accidentat

”(n.r. lipseşte cineva la meciul de la Cluj?) Octavian Popescu, şanse mari să nu facă deplasarea. Şut e bine, nu e sută la sută, dar sperăm să fie sută la sută la ora meciului.

E clar că vor evolua doar jucătorii care sunt sută la sută. Va fi bine. (n.r. aţi avut ceva emoţii) Mari de tot, a făcut entorsă, dar a fost o entorsă uşoară.

Nu a făcut o entorsă pentru care să stea mai mult, cum a fost la Tavi. Tavi, la echipa naţională, a făcut o entorsă mai urâtă”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB se va disputa duminică, 9 aprilie, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărit, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare