Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E ameninţată de retrogradare, mai important să scape decât să câştige Cupa”. Echipa căreia MM îi transmite să prioritizeze Superliga | EXCLUSIV

”E ameninţată de retrogradare, mai important să scape decât să câştige Cupa”. Echipa căreia MM îi transmite să prioritizeze Superliga | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de UTA în sferturile de finală ale Cupei României, scor 1-0, împotriva lui U Craiova 1948, MM Stoica le-a transmis arădenilor că salvarea de la retrogradare este mai importantă decât un posibil trofeu.

Marţi, UTA Arad şi U Craiova s-au întâlnit în primul sfert de finală al Cupei României, iar echipa gazdă a fost cea care a reuşit să îşi asigure locul în careul de aşi al competiţiei.

Formaţia pregătită de Laszlo Balint s-a impus cu scorul de 1-0, datorită golului marcat de atacantul Virgiliu Postolachi, încă din minutul 16 al confruntării de pe stadion Francisc von Neumann.

Aşadar, în ciuda poziţie dezastruoase din campionat, UTA a reuşit să se apropie la doi paşi de primul trofeu important al echipei din ultimii 53 de ani şi prima Cupă a României din ultimii 70.

”UTA e ameninţată de retrogradare în continuare, cred că e mai important să scape de baraj”

În semifinală, trupa arădeană o va înfrunta pe una dintre Hermannstadt şi U Cluj, în timp ce în finală ar da peste CFR Cluj, Sepsi, FC Argeş sau CS Mioveni.

Deşi ar putea avea şanse de a cuceri un trofeu mult aşteptat, MM Stoica este de părere că UTA ar trebui să prioritizeze Superliga şi salvarea de la retrogradare, mai degrabă decât Cupa României.

Oficialul FCSB a punctat, în direct la Orange Sport, că Laszlo Balint a tratat cu seriorizitate meciul împotriva oltenilor, dar i-a transmis acestuia că obiectivul principal trebuie să fie menţinerea în primul eşalon.

MM Stoica îi transmite UTA-ei să prioritizeze Superliga

Clar (n.r. poate avea ca obiectiv câştigarea Cupei României), dar UTA e ameninţată de retrogradare în continuare, cred eu că mai important pentru UTA e să scape de baraj.

Cred că, totuşi, e un obiectiv secundar Cupa. A tratat-o serios, ambele echipe au jucat serios, şi-au utilizat toţi jucătorii importanţi. Bine, Craiova nu are probleme.

La U Craiova, se pune problema dacă va juca sau nu barajul pentru barajul de cupele europene, pentru că locul şapte cu locul opt joacă primul baraj”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Marţi, de la ora 19:00, se va juca celălalt sfert de finală de pe această parte a tabloului, dintre U Cluj şi Hermannstadt, care va putea fi urmărit, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare