Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Lui Gigi îi e frică de ea”. Posibilă câştigătoare surpriză a Superligii? MM, despre o echipă aflată în urma FCSB: ”Arată cel mai bine din tot campionatul” | EXCLUSIV

”Lui Gigi îi e frică de ea”. Posibilă câştigătoare surpriză a Superligii? MM, despre o echipă aflată în urma FCSB: ”Arată cel mai bine din tot campionatul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre lupta la câştigarea Superligii şi a dezvăluit ce calcule îşi face FCSB pentru a putea cuceri trofeul la finalul play-off-ului. Oficialul vicecampioanei a divulgat şi numele echipei de care se teme Gigi Becali.

În urma celei de a doua etape a play-off-ului, FCSB a reuşit să revină la doar trei puncte de liderul Farul Constanţa şi unul de rivala CFR Cluj, pe care o înfruntă în următoarea etapă.

În direct la Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că roş-albaştrii nu îşi propun neapărat victoria împotriva campioanei, ci mai degrabă să scape din Gruia fără să piardă.

”Lui Gigi îi e frică de ea, arată poate cel mai bine din tot campionatul la momentul actual”

Chiar şi cu o remiză la Cluj, vicecampioana tot ar fi la mâna sa, a punctat oficialul FCSB, acesta dezvăluind de asemenea că Gigi Becali se teme de o urmăritoare a echipei sale.

Aflată la patru puncte de FCSB, respectiv şapte de Farul, Universitatea Craiova îl îngrijorează pe latifundiar, MM Stoica fiind de asemnea de părere că echipa olteană arată, la momentul actual, cel mai bine din Superligă.

Posibilă câştigătoare surpriză a Superligii?

Aţi văzut că Gigi tot spune că... de câte ori vorbim de un meci, el îşi doreşte un rezultat, eu altul, nici acum nu ne înţelegem. Eu am zis că un rezultat de egalitate nu e rău pentru noi, la meciul nostru (n.r. cu CFR).

La Craiova - CFR, eu am zis să bată Craiova, el zicea că nu, egalul e mai bun. Lui îi e frică de Craiova, ok, da, dar Craiova are mai puţine puncte decât noi.

E adevărat, Craiova arată poate cel mai bine din tot campionatul la momentul actual, cu excepţia Farului la meciul cu Rapid, care mi s-a părut excepţional, cel puţin în prima parte.

Eu, acum, cu CFR, cred că un rezultat de egalitate e... ok, vedem sâmbătă ce face, dacă bate sau nu, Farul, dar şi în situaţia în care bate Farul şi face 39 de puncte, noi cu un rezultat de egalitate cu CFR suntem la mâna noastră şi cu CFR, şi cu Farul.

O victorie ne trece peste CFR, două victorii cu Farul ne trec peste Farul. Iar celelalte rezultate să fie aceleaşi pentru toată lumea. Mi-aş dori să câştigăm toate meciurile.

El zice <<nu, nu, trebuie să batem>>, eu zic că şi un rezultat de egalitate poate fi bun, asta e părerea mea”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare