Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Becali după debutul lui Charalambous la FCSB: "Sunt foarte mulţumit de antrenor, dar cu jocul ăsta nu luăm campionatul"

Prima reacţie a lui Becali după debutul lui Charalambous la FCSB: "Sunt foarte mulţumit de antrenor, dar cu jocul ăsta nu luăm campionatul"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus în deplasarea de la Sepsi, scor 2-1, şi a venit la trei puncte în spatele liderului Farul Constanţa. Meciul de la Sf. Gheorghe a fost primul pentru Elias Charalambous pe banca tehnică a vicecampioanei României.

"Sunt foarte mulţumit de antrenor, dar nu sunt mulţumimt de jocul echipei. Dacă jucăm aşa, nu luăm niciodată campionatul. O echipă care vrea să ia campionatul, trebuie să aibă jocul la discreţie, mingea trebuie să stea numai la tine, iar când ai un gol în plus, ori mai marchezi o dată, ori faci posesie.

O echipă care vrea să ia campionatul nu trage de timp în ultimele 15 minute. O asemenea echipă nu poate lua campionatul în acest fel, asta le voi spune şi lor. Noi avem valoare, dar am întâlnit echipa de pe ultimul loc din play-off, mingea trebuia să fie numai la noi" , a declarat Gigi Becali.

Sepsi - FCSB 1-2

FCSB a învins-o pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Meciul de la Sf Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu.

Compagno a egalat după doar două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19 Florinel Coman a înscris golul prin care roş-albaştrii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic.

În minutul 63 Safranko a egalat după un şut respins al lui Aganovic, dar după consultarea sistemului VAR, arbitrul a anulat golul pentru offside. FCSB este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, la doar trei puncte de liderul Farul Constanţa.

  • SEPSI: Niczuly – R. Dimitrov, M. Bălaşa, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez (Papa 64) - Safranko, Tudorie (Rondon 64), Ştefănescu (I. Gheorghe 81). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Şut (I. Cristea 77), Edjouma (Ovidiu Popescu 46) – Cordea (Miculescu 46), Compagno, Fl. Coman (V. Creţu 82). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare