Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de ”telenovelă” la CSA Steaua! Daniel Opriţa şi-a decis viitorul, după ce a ameninţat că va pleca din Ghencea: ”Nimănui nu îi convine asta”

Final de ”telenovelă” la CSA Steaua! Daniel Opriţa şi-a decis viitorul, după ce a ameninţat că va pleca din Ghencea: ”Nimănui nu îi convine asta”

Steaua

Comentarii

După meciul pierdut cu Oţelul Galaţi, scor 2-3, în a doua etapă a play-off-ului Ligii 2, antrenorul lui CSA Steaua, Daniel Opriţa (41 de ani), a ameninţat că va pleca din Ghencea, iar, între timp, a decis şi care va fi următorul său pas.

Joi, CSA Steaua a făcut un pas greşit în lupta pentru câştigarea Ligii 2, după ce a fost învinsă de Oţelul Galaţi, scor 3-2, în deplasare, în a doua etapă a play-off-ului.

Formaţia pregătită de Dorinel Munteanu reuşise să îşi asigure un avantaj de trei goluri încă dinaintea pauzei, înainte ca ”militarii” să revină în joc şi să marcheze de două ori până în minutul 60.

”A fost frustrant pentru el să vadă cum s-a desfăşurat prima repriză. Nimănui nu-i convine să vadă lucrurile astea”

Jocul a fost cu adevărat relansat în partea secundă, dar, în ciuda ”asediului” fotbaliştilor roş-albaştri, Oţelul a reuşit să ţină de avantaj şi să obţină cele trei puncte.

Negru de furie în urma jocului, Daniel Opriţa a anunţat, în direct la flash-interviu, că ia în calcul să plece din Ghencea, din pricina prestaţiei din prima repriză a echipei sale.

Tehnicianul Stelei chiar a ameninţat că îşi va părăsi postul, însă, între timp, s-a răzgândit, a dezvăluit Andrei Cian, managerul secţiei de fotbal a CSA.

Oficialul din Ghencea a dezvăluit că Opriţa s-a consultat cu Gabi Boştină, secund/director tehnic la Steaua, s-a liniştit şi a decis să continue pe banca tehnică a formaţiei aflate pe locul secund în Liga 2.

Final de ”telenovelă” la CSA Steaua

El a avut în primul rând o discuţie cu Gabi Boştină, şi în seara aia, şi a doua zi. S-a mai calmat. Îl înţeleg de ce a reacţionat aşa, a fost frustrant pentru el să vadă cum s-a desfăşurat prima repriză.

Nimănui nu-i convine să vadă lucrurile astea. Eu am văzut interviul imediat după meci, la televizor, ştiu exact ce a zis şi cum a fost.  Între timp, lucrurile s-au calmat.

Cred că şi mesajul său de la pauză a fost unul de a-i trezi la realitate. A fost şi o ocazie mare să facem 3-3, ăsta e un lucru bun, lăsând la o parte rezultatul.

Vin două meciuri grele, eu zic că situaţia s-a rezolvat”, a spus Andrei Cian, la emisiunea ”Naţiunea Stelistă”.

Afla mai multe despre: daniel opriţa 

viewscnt
Articole similare