Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginile momentului la FCSB! Ce făceau pe bancă Charalambous şi Pintilii în timpul victoriei cu Sepsi, 2-1 | VIDEO

Imaginile momentului la FCSB! Ce făceau pe bancă Charalambous şi Pintilii în timpul victoriei cu Sepsi, 2-1 | VIDEO

FCSB

Comentarii

Cuplul de antrenori Elias Charalambous - Mihai Pintilii a trecut primul test, în urma partidei Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB 1-2, în Superligă. De-a lungul celor 90 de minute, colaborarea dintre cei doi pare că a mers din minune.

Cum s-au comportat Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, în Sepsi - FCSB, 1-2! Imagini de la nivelul băncii tehnice

FCSB a învins pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii. Astfel, Elias Charalambous, deţinătorul licenţei Pro de la FCSB, a încheiat victorios la debutul ca antrenor în România. 

Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu. Compagno a egalat după numai două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19 Florinel Coman a înscris golul prin care bucureştenii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic. 

Sepsi ar fi putut scoate un punct acasă în minutul 63, dar Sebastian Colţescu a anulat reuşita cu VAR, după ce gazdele s-au bucurat minute în şir

După plecarea lui Leo Strizu, FCSB a intrat într-o nouă eră, iar cipriotul ales ca antrenor principal pare să-şi fi făcut treaba în primele 90 de minute, la finalul cărora echipa a bifat obiectivul, cele trei puncte. 

Traseul primelor 90 de minute la FCSB pentru Elias Charalambous: marginea terenului - Mihai Pintilii - marginea terenului

În imaginile surprinse de Orange Sport pe stadionul din Sfântu Gheorghe, Elias Charalambous a fost activ de-a lungul meciului. 

El s-a implicat din noua postură, a dat indicaţii şi a vorbit constant cu jucătorii, de la marginea terenului. De altfel, la un moment dat arbitrul din dreptul băncilor a intervenit şi i-a atras atenţia asupra respectării spaţiului destinat. 

Din când în când, noul principal s-a întors pe banca de rezerve şi a avut locul său chiar lângă delegatul Mihai Pintilii, cu care s-a sfătuit. 

În mai multe cadre, cipriotul a fost surprins când îl priveşte cu multă atenţie pe fostul mijlocaş român. De altfel, Mihai Pintilii reacţiona prompt imediat cum cipriotul se aşeza şi venea cu propriile păreri despre jocul echipei.

La conversaţia dintre antrenori a luat parte şi un alt membru al staff-ului, Lucian Filip.

Apoi, după discuţiile de pe bancă, Elias Charalambous revenea în picioare şi continua indicaţiile către jucători. 

Delegatul Mihai Pintilii abia a revenit pe banca de rezerve a FCSB, după suspendarea primită din partea FRF, iar în continuare nu are voie să dea indicaţii, întrucât nu are carnet de antrenor recunoscut în România. 

Charalambous i-a spus unui cunoscut din România că a fost ofertat de o naţională! "Îşi doreşte foarte mult să ajungă antrenor principal"

VIDEO | Imagini cu Elias Charalambous de la debutul în Superligă

Afla mai multe despre: sepsi fcsbsepsi fcsb 1-2elias charalambousmihai pintiliiantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare